Sokkoló fotó! Meztelenül, szőke parókában pózol a híres fotós

Forrás: Instagram/ Terry Richardson -
paróka fotó provokatív erotikus meztelen műköröm Kate Upton Terry Richardson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terry Richardson bizony nem egy hétköznapi ember. Ritkán csinál olyat, amit normálisnak tarthatnánk – és erre ezúttal sem cáfolt rá.

A botrányairól híres fotós körül mindig történik valami. A napokban újra előkerült az az erotikus videó, melyet Kate Uptonnal forgatott 2012-ben. Az akkor 18 éves modell lelkesen táncikál a fotós kamerája előtt. Ahogy utóbb kifejtette, ő játéknak gondolta ezt az egészet, nem gondolta, hogy a provokatív videó az interneten fog landolni.

Ezek után a fotós újabb képpel sokkolta az internet közösségét, amit most ráadásul saját magáról készített. A képen meztelenül pózol a híresség, szőke parókával, cicikkel és műkörmökkel. Azt pontosan nem tudjuk, hogy kinek a testére photoshopolta az arcát, de annyit mondhatunk: nem áll jól neki.

Forrás: Instagram/ Terry Richardson

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.