Brutális! Kelemen Anna szája óriásira nőtt

Forrás: Facebook/Kelemen Anna Official -
száj Kelemen Anna ajak villantás playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annácska ezúttal nem bízta a véletlenre, és hatalmas, dagadó ajkakkal pózolt. Vajon mitől lett óriási, szív alakú szája a playmate-nek?

Alighogy megtaláltuk Kelemen Annácska kínai alteregóját , az eredeti példány is előrukkolt egy brutális szájvillantással. Az ajakcsoda elvarázsolta a rajongókat, akik sorra dicsérték Annácskát.

Forrás: Facebook/Kelemen Anna Official

„Nem tudok elég hálás lenni Gerenday Juditnak a Kozmetikonnak a kezelésekért, pedig ha a bőrömről van szó, nem ismerek tréfát" – írta a kép mellé Annácska.

Annácska botránykönyvet is írt

Ahogy a Lifehu cikkében olvasható , Kelemen Anna első könyvéből képet kapunk olimpiai bajnokaink, és politikusaink szexuális életéről.
Megtaláltuk a kínai Kelemen Annát http://www.life.hu/trend/20150413-kelemen-annanak-vetelytarsa-akadt-megtalaltuk-a-kinai-hasonmasat-a-15-eves-li-enxit.html Li Enxi, a 15 éves kínai lány a plasztikai műtétek megszállotja! Számtalan beavatkozásnak vetette már alá magát, mára pedig valódi műnővé változott és kinézetével igencsak megosztja az internetes közösséget. Trend Origo Brooklyn Beckham igazi partiarc lett http://www.life.hu/trend/20150413-brookly-beckham-tetovalast-villantott-a-coachella-fesztivalon.html A legnagyobb Beckham-fiú, Brooklyn, aki nemrégiben 16 éves lett, tetoválást villantott az év legmenőbb fesztiválján. Trend -- JLo beterpesztett – így készült az MTV díjátadójára http://www.life.hu/trend/20150413-jennifer-lopez-az-mtv-movie-awards-gala-elott-versace-kontosben-terpesztett.html Jennifer Lopez vasárnap az MTV Movie Awardsra volt hivatalos. Az énekesnő a készülődés pillanatait Instagram oldalán osztotta meg a rajongóival – és nem is akármilyen képeket posztolt. Trend -- Viszlát, meleg holmik, bundás csizmák! Így pakold el okosan a téli cuccaidat http://www.life.hu/trend/20150410-hogyan-tedd-el-teli-ruhaidat-a-kovetkezo-szezonig-ime-nehany-tipp.html Úgy tűnik, visszavonhatatlanul megérkezett a tavasz, eljött a gardróbcsere ideje: a téli ruhákat végre a szerkény mélyére teheted, és előkerülhetnek a topok, a pólók, a ruhák, a szakadt farmerek és a sortok. Ám nem mindegy, hogyan búcsúzol a téli daraboktól - mutatjuk is, mire érdemes különösen odafigyelned! Trend Thinkstock Lélegzetelállító fotó Sarka Katáról - megéri edzeni és diétázni! http://www.life.hu/trend/20150411-sarka-kata-szexi-fotot-posztolt-magarol.html A minap posztolta Instagramjára és Facebook-oldalára is Kata azt a fotót, amely aztán valóságos kommentháborút idított el. Trend Origo Meztelenül kampányol a világ egyik legszebb modellje, Gisele Bündchen http://www.life.hu/trend/20150411-meztelenul-kampanyol-a-vilag-egyik-legszebb-modellje-gisele-bundchen-egy-ekszermarkanak-a-vivara.html Egy világhírű ékszercég kérte fel a szintén világhírű topmodellt arra, hogy mutassa be legújabb, tavaszi kollekcióját. Trend Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.