Hihetetlen átalakulás! Arisztokrata lett Majkából

Forrás: Facebook/Majka -
fotózás arisztokrata TV2 monarchia Majka rapper állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klasszikus arisztokrata családdá változtak Majkáék, akik egy különleges fotózás kedvéért öltöztek csodaszép, monarchiabeli ruhákba.

A rapper tőle nem megszokott fotón pózol: a családjával tett állatkerti látogatás ugyanis egy különös kalanddal ért véget.

Forrás: Facebook/Majka

„Óriási! A hétvégén az állatkertben be is öltöztünk. Mindenkinek jól állt a ruha, kivéve engem" – írta a kép mellé Majka, akivel ezúttal nem értünk egyet. Szerintünk ugyanis remekül áll neki ez a fajta idejét múlt elegancia.

Álomszínű ajkak, kínos sminkbakik - szépségmustra az MTV Movie Awards díjátadón http://www.life.hu/trend/20150413-alomszinu-ajkak-kinos-sminkbakik-szepsegmustra-az-mtv-movie-awards-dijatadon.html Idén a korábbiaknál sokkal több világsztár választott ízlésesen ruhát az MTV Movie Awards vörös szőnyegére, de lássuk, mi a helyzet a sminkekkel és a frizurákkal. Larion Oscar sminkmester kedvencei következnek, és elárulja azt is, kinek kellett volna másként nekiindulnia az estének. Trend Nyugdíjba vonul Gisele Bündchen http://www.life.hu/trend/20150414-gisele-bundchen-brazil-modell-nyugdijba-vonul-a-kifutokrol.html A világ leghíresebb topmodelljét nem fogjuk többet a kifutókon látni. A teste üzent a modellnek – ezért fejezi be a pályafutását. Trend -- Megtaláltuk a kínai Kelemen Annát http://www.life.hu/trend/20150413-kelemen-annanak-vetelytarsa-akadt-megtalaltuk-a-kinai-hasonmasat-a-15-eves-li-enxit.html Li En-hszi, a 15 éves kínai lány a plasztikai műtétek megszállottja! Számtalan beavatkozásnak vetette már alá magát, mára pedig valódi műnővé változott, és kinézetével igencsak megosztja az internetes közösséget. Trend Origo "Természetes szőke vagyok!" Kate Uptonnak van humora http://www.life.hu/trend/20150412-kate-upton-azzal-viccelodott-instagramjan-hogy-termeszetesen-szoke-mikozben-a-hajat-festik.html Kamerakésznek lenni bizony áldozatokkal jár. Órákig ülönk a fodrásznál, a kozmetikusnál, a sminkesnél. Nincs ez máshogy a világsztároknál sem. Ezúttal Kate Upton mutatta meg, ő hogyan hozza magát formába. És az is kiderült, hogy humora is van... Trend -- Háborút hirdetett egy fehérneműcég a Victoria's Secret ellen http://www.life.hu/trend/20150412--haborut-hirdetett-egy-fehernemuceg-a-victoria-s-secret-ellen.html Ezúttal a Lane Briant cég tűzte zászlójára, hogy a nők minél inkább elfogadják magukat, és okozzon önértékelési problémákat náluk, hogy nem úgy néznek ki mint a Victoria's Secret lányai. Trend -- Amikor Beckhamnének focilabda volt a mellei helyén - emlékezetes szettek az MTV Movie Awards vörös szőnyegéről http://www.life.hu/trend/20150410-emlekezetes-szettek-az-mtv-movie-awards-voros-szonyegerol.html Az MTV Movie Awards nem az a díjátadó, ahol a világsztárok olyan mesés estélyikbe bújnak, mint az Oscar-gálán, és nem is olyan szuperextrém összeállításokban padádéznak, mint a Grammy-n. Az azonban biztos, hogy most vasárnap éjszaka is látunk majd néhány sokkoló ruhakölteményt, előtte azonban jöhet egy kis visszatekintés az utóbbi évekből. Trend AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.