Alig lehet ráismerni Radics Gigire! Teljesen megváltozott az énekesnő

fogyás felismerhetetlen ruha közösségi oldal smink Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalán nemrég közzétett fotón első pillantásra szinte felismerhetetlen a magyar énekesnő.

Egyesek a megszokottól eltérő sminknek, mások a ruhának, a rossz nyelvek pedig a csodával határos fogyásnak tulajdonították Radics Gigi hihetetlen átalakulását.

Forrás: Facebook/Radics Gigi (hivatalos)

Akárhogyan is történt, a magyar énekesnőről valóban nehéz elhinni, hogy ő szerepel a nemrég saját oldalára közzétett fotón, amelyen szerintünk kétségkívül lélegzetelállítóan fest.

5 kérdés a szépségről Radics Gigitől

Milyen szépségtrükköt tanult az anyukájától? Mi lapul a táskájában? Radics Gigi korábban ITT árulta el szépségtitkait a Life.hu-nak.
Ráismersz a magyar énekesnőre? http://www.life.hu/bulvar/20140207-toth-gabit-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentorat-a-be-crew-csapata-valtoztatta-at.htmlÁtváltoztató csapat vette kezelésbe Tóth Gabit. Az énekesnő a mai napig képes meglepetést okozni megjelenésével. TV + BulvárOrigoFeltörték Radics Gigi webodaláthttp://www.life.hu/bulvar/20150407-radics-gigi-enekesno-nevevel-visszaeltek-es-weboldalat-feltortek.htmlAmerikából hazatérve komoly bosszúsággal kellett szembesülnie Radics Giginek, akinek feltörték a weboldalát. Az énekesnő már intézkedett is az ügyben. TV + BulvárOrigoMi történhetett? Alig lehet ráismerni a kajapornó királynőjére, Nigella Lawsonrahttp://www.life.hu/drlife/20150202-nigella-lawson-brit-szakacsno-beesett-es-sovany-arccal-setalt-londonban-alig-lehet-raismerni.htmlA népszerű brit szakácsnő beesett, gondterhelt arccal lépett utcára Londonban, egy szemfüles fotósnak hála pedig már mindenki az okokat találgatja. De tényleg, Nigella, mi a gond?Dr. Life--Radics Gigi világsztárokkal találkozott Los Angelesbenhttp://www.life.hu/bulvar/20150126-radics-gigi-vilagsztarokkal-talalkozott-los-angelesben-stevie-wonder-lanyaval-aisha-morissal-es.htmlAz aranytorkú énekesnő éppen Los Angelesben tengeti a napjait, ahol legutóbb Stevie Wonder lányával és Usher dobosával futott össze. Természetesen a közös fotó nem maradhatott el.TV + Bulvár--Neee! Jared Leto levágatta a haját és a szakállától is megvált - Alig lehet ráismerni!http://www.life.hu/trend/20150303-jared-leto-levagatta-hajat-es-megvalt-a-szakallatol-is-egy-filmszerepe-kedveert.htmlAlig térünk magunkhoz a döbbenettől: a nők bálványának kikiáltott zenész-színész nem csupán az immár ismertetőjegyévé vált hajától, hanem legalább ennyire híres szakállától is megvált.TrendOrigoA paradicsomban is sanyargatja magát Sarka Katahttp://www.life.hu/bulvar/20150116-sarka-kata-a-nyaralasan-is-dietazik.htmlBár volt, amikor Hajdú Péter is túl vékonynak találta Katát, és az olvasók szerint sem kellene tovább fogynia, jelenleg is diétázik a kétgyerekes anyuka. Szerintünk most irigylésre méltóan néz ki, nem hogy pár kiló, de több deka feleslag sincs rajta. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.