Helló, Rihanna mellbimbója! Már rég láttunk

Forrás: Northfoto -
mellbimbó Rihanna villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte többet látjuk Rihanna kivillanó testrészeit, mint a sajátjainkat. Hol egy popsi, hol egy kis cici – Rihanna sokszor mutat többet, mint kellene. 

Fehér ruhában, melltartó nélkül indult sétálgatni az énekesnő, és ennek meg is lett az eredménye. Ismét Rihanna átütő mellbimbói járják az internetet, ami valószínűleg nem különösebben zavarja, hiszen nagyjából egy éve azért tiltották le az Instagramról, mert túl sok intim testrészt posztolt. Most még bimbitapaszt sem viselt a barbadosi szépség, pedig abban is nem egyszer láthattuk már.

Forrás: Northfoto

Megnyugodhatunk, nem vette ki a híres mellbimbó piercingjét!

Ha a push-up már nem elég, jöhet a mellmasni - Vajon van ennél bizarrabb divatőrület?http://www.life.hu/trend/20150416-melluk-ala-szalagot-kotnek-a-japan-nok-hogy-nagyobb-legyen.htmlNők milliói push-up melltartóval növelik optikailag a kebleiket, de a japánok most továbbmentek. Ha a szivacsos melltömés és a trükkös fehérnemű sem elég, jöhet a mellmasni! TrendThinkstockSminkelj magadnak nagyobb, látványosabb szemet! http://www.life.hu/trend/20150416-larion-oscar-sminkmester-elarulja-hogyan-sminkelj-magadnak-nagyobb-szemet.htmlTe is vágynál hatalmas őzikeszemekre, csábító cicaszemre, de úgy érzed, túl aprók a szemeid egy ütős sminkhez? Larion Oscar sminkmester most mutat néhány trükköt, melyekkel látványosabb tekintetet varázsolhatsz magadnak - pillanatok alatt. TrendThinkstockEz a lány nyerte a plus size fehérneműs modellversenythttp://www.life.hu/trend/20150416-sophia-adams-nyerte-a-victorias-secretnek-hadjaratot-indito-marka-fehernemus-plus-size-versenyet.htmlA 21 éves Sophia Adams, aki a hétköznapokban rendőrnek tanul, megnyerte a londoni plus size modellek „Star in a Bra" (sztárok melltartóban) elnevezésű versenyét.Trend--Buja hullámokra váltott Tolvai Renihttp://www.life.hu/trend/20150416-tolvai-reni-a-tv2-megasztar-gyoztes-enekesnoje-frizurat-valtott-es-gondor-hajat-villantott.htmlAz énekesnő új frizurát villantott közösségi oldalán – a rajongók legnagyobb örömére.Trend--Így fest Sarah Jessica Parker hétköznapi anyukakénthttp://www.life.hu/trend/20150416-sarah-jessica-parker-iskolaba-vitte-ikerlanyait.htmlMég a sztárok is képesek néha egyszerű halandóként viselkedni. Sarah Jessica Parker például 5 éves ikerlányait vitte iskolába átlagos anyukaként – és nagyon cukik voltak.TrendBálint Antónia megtréfálta rajongóithttp://www.life.hu/trend/20150415-balint-antonia-egykori-szepsegkiralyno-felvallalta-onvalojat-es-smink-nelkuli-fotot-posztolt.htmlAlaposan megviccelte rajongóit az egykori szépségkirálynő tegnap közösségi oldalán. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.