Együtt csapatta Los Angelesben Zimány Linda és Palvin Barbara

Forrás: Instagram/lindazimany -
buli Palvin Barbara Los Angeles Zimány Linda Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda Instagram oldalának tanúsága szerint együtt múlatta az időt a két díva az angyalok városában.

Így néz ki kedvenc glammodellünk, és a "mindigidögös" Palvin Barbi Los Angeles felett. Az már biztos, hogy ez jó buli lehetett.

Nézd meg, hogy oktatja a szelfizést Palvin Barbi! Forrás: Instagram/lindazimany

Legutóbb Ed Sheerannel fotózták le Barbit:

Palvin Barbi a 24 éves, angol Ed Sheerannel randizik? Nos, a fiatalokat korábban Sydneyben fotózták le együtt, nem sokkal azután, hogy a férfi egy rádióadásban megerősítette, szakított korábbi barátnőjével. Itt írtunk róluk korábban.
Ide velük, de azonnal! - Álomtáskák tavaszra, magyar tervezőktőlhttp://www.life.hu/trend/20150416-divat-es-trend-taskak-tavaszra-magyar-tervezoktol.htmlHa kiválaszthatnád álmaid táskáját, mi lenne az? Egy klasszikus kis Chanel? Egy stílusos Hermés? Egy trendi Furla? Idén tavasszal ne csak világmárkákban gondolkodj: a magyar tervezésű darabok között is akad számtalan gyönyörű, nagyon egyedi, különleges darab. Meg is kérdeztük néhányukat, mivel készülnek idén tavasszal, és megmutatjuk kedvenc táskáinkat is. Trend--Ha tépkedet a hajadat, gyorsabban nő? Úgy tűnik, igen!http://www.life.hu/trend/20150417-eroteljesebb-novekedesre-keszteti-a-hajat-a-tepkedes.htmlEgy amerikai kutatásból az derült ki, hogy a hajszálak pontos terv szerinti kitépkedése felgyorsíthatja a hajnövekedést. Jól hangzik, nem igaz?TrendThinkstockJessica ismét divatot diktál - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150417-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jessica-alba-sarah-jessica-parker-olivia-wilde.htmlKi örömmel, ki rémülettel veszi tudomásul, hogy igenis visszatértek a bő szárú nadrágok, ezt pedig Hollywood legstílusosabb Jessicái a héten be is bizonyították. De csodás kreációkban és divatbakikban sem volt hiány - következzen a Life.hu heti stílusmustrája. Trend--Jessica ismét divatot diktál - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150417-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jessica-alba-sarah-jessica-parker-olivia-wilde.htmlKi örömmel, ki rémülettel veszi tudomásul, hogy igenis visszatértek a bő szárú nadrágok, ezt pedig Hollywood legstílusosabb Jessicái a héten be is bizonyították. De csodás kreációkban és divatbakikban sem volt hiány - következzen a Life.hu heti stílusmustrája. Trend--Várandós kismamák hasára festi alkotásait egy művésznőhttp://www.life.hu/trend/20150417-varandos-kismamak-hasara-festi-alkotasait-maria-bradley-muveszno-festono.htmlMaria Bradley különleges művészetnek hódol és kismamák hasára fest lenyűgöző festményeket.Trend--Szőkéből barna, hosszúból rövid - Így újultak meg a magyar sztárokhttp://www.life.hu/trend/20150416-uj-frizurara-valtott-toth-gabi-szabo-zsofi-kiss-ramona-nyari-dia-debreczeni-zita.htmlMinden nő vágyik néha egy kis megújulásra. Újévkor, tavasszal, egy életszakasz lezárása után, de az is előfordul, hogy csak úgy jól esik hajszínt vagy stílust váltani. Így tettek a hazai sztárok is az utóbbi hónapokban - nézzétek meg, ki hogyan változtatott a frizuráján. TrendFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.