Ez ám a meglepetés! Barátnője kedvéért fogta vissza magát Rihanna

Forrás: Northfoto -
esküvő koszorúslány klasszikus barátnő Hawaii ruha Rihanna asszisztens tengerpart visszafogottság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már-már kezdtünk hozzászokni Rihanna sokszor arcpirítóan merész összeállításaihoz. Éppen ezért csodálkoztunk rá annyira az énekesnő koszorúslányruhájára, amelyet egy nagyon jó barátnője kedvéért öltött magára.

Rég láttuk már Rihannát ennyire visszafogottan. Az extravagáns szereléseiről elhíresült énekesnő asszisztense és egyben nagyon jó barátnője, Jennifer Morales hawaii-i tengerparti esküvője kedvéért kapcsolt alacsonyabb fokozatba, és öltött magára egy klasszikus, levendulaszínű koszorúslányruhát – merész kivágások és áttetsző anyagok nélkül.

Forrás: Northfoto

Azért a szertartás utáni partin már odatette magát a 27 énekesnő - az alul-felül villantós ruháját ide kattintva nézheted meg!

Rihanna - egy stílusikon születése

Ő rendelkezik a popszakma legtöbbet emlegetett gardróbjával, a fesztiválozó tinédzserek pedig imádják merész stílusát - Rihanna stílusleckéit és tanulságait korábban ITT összegezte a Life.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.