Keresztes Ildikó hosszú göndör fürtöket növesztett

Forrás: Facebook/Keresztes Ildikó -
X-Faktor göndör haj mentor szelfi hosszú haj Keresztes Ildikó átváltozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy csücsörítős szelfin örökítette meg új frizuráját, ami nagyon dögösen áll neki. Keresztes Ildikó azt is elárulta a Life.hu-nak, minek köszönhető az átváltozása.

Év végén még rövid szőke hajat villantott Keresztes Ildikó. Most azonban egy meglepő fotót posztolt közösségi oldalán, amelyen hosszú göndör hajjal pózol. Természetesen megkérdeztük az énekesnőtől, mi történt?

Forrás: Facebook/Keresztes Ildikó

„Szombaton lesz a Turay Ida színházban A vöröslámpás ház című darab premierje, amelyben a madámot alakítom. Lubickolok a szerepemben, amihez paróka és gyönyörű ruhák járnak" - kezdte Ildikó, aki maga választotta ki a dögös póthajat.

„Élvezem, amikor teljesen átváltozhatom egy-egy darab kedvéért. Amikor nemrég a busójáráson voltam, ott is a színes hajakkal díszített maskarák tetszettek, fel is próbáltam párat. Nyilván ezekben a jelmezekben az utcára nem mennék ki. Azért nagy szerelem számomra a színház, mert ott, mint egy kaméleon állandóan átváltozhatok" – mesélte Ildikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.