Hogy micsoda? Kovács Ági csigákkal szépül

Forrás: Facebook/Kovács Ágnes -
csiga Kovács Ági szépség bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Ági, hazánk egyik leghíresebb sportolója amellett, hogy kiváló formában van, még a bőre is gyönyörű. Megtudtuk, mit használ, hogy tökéletes arcbőre legyen, és igencsak meglepődtünk az elsőre furcsán hangzó szépségtrükkön. 

Ági néhány évvel ezelőtt még nem aggódott nagyon az arcbőréért, hiszen szinte egész napját a víz alatt töltötte, nem a bőrápolás volt számára a prioritás. Amikor 30 felé közeledett, és abbahagyta az élsportot, ő is, mint sok más nő rájött, hogy nagyon fontos a helyes arcápolás.

Forrás: Facebook/Kovács Ágnes

"30 év felett jobban oda kell figyelni a bőrünkre" - nyilatkozta Ági - "A természetes kozmetikumokban hiszek, ezért próbáltam ki a bioaktív csigagélt is. Néhány hete használom, és nagyon jót tett a bőrömnek."

Mi a csigagél?

A bioaktív csigagélt az egyszerű éticsiga váladékából készítik. Kétféle váladéka van a csigáknak, az egyik, amit akkor bocsátanak ki, mikor másznak, a másik pedig az, amellyel védekeznek. Az utóbbit már évek óta tesztelik laboratóriumokban, és rájöttek, igazi csodaszer a bőrnek. Az arcbőrre, sebekre, illetve striák ellen is tökéletes megoldás.

Ági elárulta, eleinte ő is kételkedett a csigagélben, de kipróbálta, és abszolút bevált neki. Szerinte a gél illata a citroméra emlékeztet, kifejezetten kellemes. Sőt, ami a legjobb az egészben, hogy úgy szépülhetünk a csigagél segítségével, hogy az állatoknak semmilyen bántódása nem esik!

Új frizurát villantott Molnár Anikóhttp://www.life.hu/trend/20150420-uj-frizurat-villantott-molnar-aniko-egykori-nagy-o.htmlAz egykori nagy Ő, aki jelenleg a szépségiparban dolgozik, fodrásznál járt, az eredmény pedig elég cool lett.Trend--Neki hagyják, amit másnak nem - Mario Testino egy szál törülközőben fotózza a világsztárokathttp://www.life.hu/trend/20150420-towel-series-mario-testino-egy-szal-torulkozoben-fotozza-a-vilagsztarokat.htmlMario Testinónak mindent lehet. Neki a legszebb és legnagyobb sztárok még azt is hagyják, hogy törülközőben fotózgassa őket a mester. Az ötlet nagyon bejött, 2 év alatt szinte mindenki megfordult már Testino Towel Series című sorozatában. TrendOrigoHatalmas kacsaszájat pumpálnak magukra a fiatalok! Ez a Kylie Jenner-kihíváshttp://www.life.hu/trend/20150421-kylie-jenner-kihivas-terjed-a-fiatalok-kozott.htmlA közösségi média felületein új kihívás terjed a fatalok körében, akik Kylie Jennerre szeretnének hasonlítani. A tinik félelemetesen nagy kacsaszájat varázsolnak maguknak, amellyel gyorsan szelfiznek is párat. Nézd meg a sokkoló videót!Trend--Palvin Barbi Mihalik Enikővel folytatja a tombolásthttp://www.life.hu/trend/20150421-palvin-barbi-es-mihalik-eniko-modellek-egyutt-buliztak-parizsban.htmlKedvenc magyar modelljeink, Mihalik Enikő és Palvin Barbi együtt buliztak Párizsban.Trend--Ki vagy te, Rita Ora?http://www.life.hu/trend/20150407-mibol-lett-a-cserebogar-ki-is-az-a-rita-ora.htmlSeperc alatt nemcsak világhírű énekesnő lett Rita Orából, de a divatvilág is a lábai előtt hever. Tudj meg minél többet napjaink egyik legmenőbb, mindössze 24 éves ikonjáról!Trend--Rihanna alul-felül villantós ruhában esküvőzötthttp://www.life.hu/trend/20150420-rihanna-enekesno-alul-felul-villantos-ruhaban-eskuvozott.htmlA szexi énekesnő Hawaii szigetén töltötte a hétvégét, ahol barátai körében ünnepelt. Rihanna a tengerparti bulira cici és popsi villantásra is alkalmas szettben jelent meg.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.