Tovább bonyolódik a plus size-vita - Mi a szép?

Forrás: EmpowerALLBodies -
#ImNoAngel kampány Jes Baker #EmpowerAllBodies plus size Victoria's Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Plus size modellek az #ImNoAngel kampányban hirdették a szépség sokszínűségét, fellépve a Victoria's Secret csontsovány modelljei ellen. Egy aktivista most ezt az összefogást is kritizálja, és újabb kampányt hirdetett.

A hetek óta tartó harcokba most egy újabb szereplő is beszállt, és még mindig mindenki ugyanarra a kérdésre keresi a választ: „mi a szép?" Az #ImNoAngel kampány plus size modellek segítségével hívta fel a figyelmet a híres fehérneműcég, a Victoria's Secret túlságosan behatároló szépségfogalmára. Ők maguk pedig a sokféleséget hirdették: mindenféle méret és alak tökéletességét.

Forrás: EmpowerALLBodies

Ezek után egy aktivista, Jes baker, akit teljesen lehangolt ez a kampány, maga is újabb összefogást hirdetett. Az #EmpowerAllBodies szerint az #ImNoAngel is kirekesztett egy csomó nőt, és a Victoria's Secrethez hasonlóan ők is beszűkítik a szépség meghatározását. Lehet ezt még követni?

Jes Baker szerint a korábbi koncepció az ideális plus size lányokat mutatja meg: vagyis a homokóra alkatú, narancsbőrmentes, egészséges kinézetű, heteroszexuális nőket. Az aktivista ezekkel szemben építette fel saját elképzelését, így kerekesszékes, transznemű és erősen cellulitiszes nőket is szerepeltetett a kampányban, megmutatva ezzel, hogy szerinte valójában mi is a szépség.

Forrás: EmpowerALLBodies

Ez a lány nyerte a plus-size fehérneműs modellversenyt

A 21 éves Sophia Adams, aki a hétköznapokban rendőrnek tanul, megnyerte a londoni plus-size modellek "Star in a Bra" (sztárok melltartóban) elnevezésű versenyét. Olvasd el a cikkünket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.