Michelle Obama begöndörödött

Forrás: AFP -
haj Michelle Obama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barack Obama feleségét leginkább kiegyenesített hajjal láthatjuk. 

Hajszínét is megváltoztatta Michelle Obama, és göndören próbálta ki fürtjeit. A Fehér Házi Tudósítók Szövetségének vendégeit tisztelte meg az új frizurával.

A vicces kacsintást kifejezetten imádjuk.

Forrás: AFP

Korrektor: az álcázás nagymestere - tanulj a profitól!http://www.life.hu/trend/20150424-igy-hasznald-a-korrektort-larion-oscar-tippjei.htmlEgy jó korrektor nélkül nincs neszeszer, ráadásul rengeteg mindenre használhatod. A Life.hu Larion Oscar sminkmestert kérdezte olyan trükkökről, amiket minden nőnek el kellene sajátítania. Trend--Tovább bonyolódik a plus size-vita - Mi a szép? http://www.life.hu/trend/20150424-tovabb-folyik-a-harc-arrol-a-kerdesrol-hogy-mi-a-szep.htmlPlus size modellek az #ImNoAngel kampányban hirdették a szépség sokszínűségét, fellépve a Victoria's Secret csontsovány modelljei ellen. Egy aktivista most ezt az összefogást is kritizálja, és újabb kampányt hirdetett.Trend--Julianne Moore bőrnadrágban nyomulhttp://www.life.hu/trend/20150424-julianne-moore-szineszno-bornadragban-jelent-meg-egy-filmes-rendezvenyen.htmlAz 54 éves színésznő szuper dögösen és fiatalosan jelent meg egy filmes rendezvényen.Trend--Igenis létezik tökéletes szemceruza! Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan válaszd kihttp://www.life.hu/trend/20150421-tokeletes-szemceruza-larion-oscar-tippjei-hogyan-hasznald.htmlSzemceruzája mindenkinek van, de csak nagyon kevesen tudják megfelelően használni. Larion Oscar sminkmestert faggatjuk arról, hogyan tanuljuk meg mi is seperc alatt a szemceruza trükkjeit.Trend--Hogy micsoda? Kovács Ági csigákkal szépülhttp://www.life.hu/trend/20150422-kovacs-agi-uszo-olimpikon-csiga-valadekkal-szepitkezik.htmlKovács Ági, hazánk egyik leghíresebb sportolója amellett, hogy kiváló formában van, még a bőre is gyönyörű. Megtudtuk, mit használ, hogy tökéletes arcbőre legyen, és igencsak meglepődtünk az elsőre furcsán hangzó szépségtrükkön. TrendOrigoHogy micsoda? Kovács Ági csigákkal szépülhttp://www.life.hu/trend/20150422-kovacs-agi-uszo-olimpikon-csiga-valadekkal-szepitkezik.htmlKovács Ági, hazánk egyik leghíresebb sportolója amellett, hogy kiváló formában van, még a bőre is gyönyörű. Megtudtuk, mit használ, hogy tökéletes arcbőre legyen, és igencsak meglepődtünk az elsőre furcsán hangzó szépségtrükkön. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.