Elvis Presley unokája kék hajjal sokkol

Forrás: AFP -
Las Vegas Elvis Presley színház Riley Keough Lisa Marie Presley Benjamin Keough szépség vörös szőnyeg Dolce & Gabbana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elvis lánya, Lisa Marie Presley és annak fia, Benjamin közösen jelentek meg egy vörös szőnyeges eseményen. A képek tanúsága szerint Benjamin, a kék hajat leszámítva, bizony eléggé hasonlít a híres papára.

Las Vegasban az Elvis Presley Színház megnyitóján jelent meg Elvis lánya és unokája. A 22 éves Benjamin hihetetlenül hasonlít a Királyra, akit bálványoztak a nők. A szeme, a szája és az arcvonásai is mind a zenészre emlékeztetnek. A vörös szőnyegen készült fotókat itt tudod megnézni.

A szépség, úgy látszik, hogy családi vonás, hiszen Elvis másik unokája, Riley Keough már 14 évesen a Dolce & Gabbana kifutóján szerepelt.

Forrás: AFP

80 éves lenne a Király - így ünnepelték az unokái

Elvist egykori felesége, Priscilla, lánya, Lisa Marie és unokái köszöntötték januárban Memphisben. Olvasd el a Life.hu cikkét!

György herceg napszemüvegben vagánykodotthttp://www.life.hu/trend/20150427-gyorgy-herceg-tronorokos-napszemuvegben-vaganykodott-londonban.htmlAmíg a világ Katalin hercegné második babájával van elfoglalva, aki bármelyik pillanatban megszülethet, addig a kis György herceg felől sem maradunk hír nélkül. Az elsőszülött a napokban napszemüvegben cukiskodott.Trend--Dobó Kata még mindig gyönyörű - Szelfivel bizonyítottahttp://www.life.hu/trend/20150427-dobo-kata-szineszno-gyonyoru-sarga-ruhaban.htmlDobó Kata nem csak dögös dekoltázsát mutatta meg legújabb szelfijén, hanem azt is, milyen szépséges az alakja. TrendOrigoSütő Enikő: Majdnem örökbefogadtam egy gyereket,de az anyaság nincs benne a sorsombanhttp://www.life.hu/bulvar/20150424-suto-eniko-majdnem-orokbefogadtam-egy-gyereket-de-az-anyasag-nincs-benne-a-sorsomban.htmlSütő Enikőn valahogy nem fog a kor, a mai napig azt a csinos nőt látom benne, aki 20-as éveiben a Fabulon reklámról megismertem. Túl van három váláson, ugyanakkor ő töretlenül hisz benne, hogy a párkapcsolatain keresztül, saját hibáinak felismerésén keresztül vezet az útja. Őszinte interjú következik.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huSarka Kata aranyban vette át a bronzothttp://www.life.hu/bulvar/20150427-sarka-kata-aranyban-vette-at-a-bronzermet-a-fitbalance-arenaban.htmlÉlete első fitneszversenyén aranyban csillogott Sarka Kata. Nem kigyúrt testéért kapott aranyat, hanem ő volt az egyetlen versenyző, aki arany fürdőruhában állt színpadra.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huElzárás várhat UFO Zsolti állítólagos prostituáltjára – Még mindig keresik a hatóságokhttp://www.life.hu/bulvar/20150427-elzaras-varhat-az-ufo-zsolti-prostitualtakat-kozvetito-ugyeben-erintett-prostitualtra.htmlA többgyerekes családanya is érintett az UFO együttes énekesének ügyében, amely szerint a táncos-rapper korábban prostituáltakat közvetített külföldre. Az asszonyt azonban még mindig nem találják a hatóságok.TV + BulvárOrigoBódi Sylvi többé haza sem jön?http://www.life.hu/bulvar/20150426-bodi-sylvi-glammodell-indoneziaban-marad.htmlEgzotikusabbnál egzotikusabb helyeken fordult meg az utóbbi hetekben a modell.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.