Penélope Cruz szuperszexi jelmezt kapott

Forrás: NORTHFOTO -
overáll szexi forgatás vörös jelmez Zoolander 2 Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A spanyol származású színésznő piros bőroverállban forgatja a „Zoolander 2" című filmet.

Penélope Cruz Olaszország fővárosában, Rómában forgat és nem is akármilyen fotósorozat készült róla! A gyönyörű színésznőt egy tetshez simuló vörös, bőrből készült overállba öltöztették, amelyben tökéletes, szexi alakjának minden részlete látszik.

Forrás: NORTHFOTO

Szülés után is bombaformában

Alig három hónappal második gyermeke születése után, bombatesttel pózolt az Oscar-díjas színésznő. A fotót a Life.hu cikkében nézheted meg.
Csúnyán átverték! Mádai Vivien negyedmillióért szőrtelenítetthttp://www.life.hu/trend/20150424-madai-vivien-musorvezeto-negyedmillioert-szortelenitett-de-az-eredmeny-elmaradt-es-rajott-atvertek.htmlA mosolygós műsorvezető nem sajnálta a pénzt, ám a várva várt eredmény elmaradt. Mádai Viviennek be kellett látnia, csúnyán átverték.TrendOrigoCinthya Dictator szája belilulthttp://www.life.hu/trend/20150424-cinthya-dictator-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetojenek-szaja-belilult.htmlAz Éden Éjjel műsorvezetője úgy váltogatja szája színét, mint a kaméleon.Trend--Keresztes Ildikó hosszú göndör fürtöket növesztetthttp://www.life.hu/trend/20150422-keresztes-ildiko-enekesno-az-x-faktor-egykori-mentora-hosszu-gondor-furtoket-novesztett.htmlAz énekesnő egy csücsörítős szelfin örökítette meg új frizuráját, ami nagyon dögösen áll neki. Keresztes Ildikó azt is elárulta a Life.hu-nak, minek köszönhető az átváltozása.Trend--György herceg napszemüvegben vagánykodotthttp://www.life.hu/trend/20150427-gyorgy-herceg-tronorokos-napszemuvegben-vaganykodott-londonban.htmlAmíg a világ Katalin hercegné második babájával van elfoglalva, aki bármelyik pillanatban megszülethet, addig a kis György herceg felől sem maradunk hír nélkül. Az elsőszülött a napokban napszemüvegben cukiskodott.Trend--Ő aztán tud, de nagyon! Rita Ora emlékezetes villantásaihttp://www.life.hu/trend/20150407-rita-ora-legdurvabb-villantasai.htmlRita Ora külseje mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Kevés olyan díjátadó vagy vörös szőnyeges esemény van, ahol nem vonja magára a figyelmet, villantásban pedig vérprofi - mutatjuk is, ő hogyan csinálja.TrendAFPTovább bonyolódik a plus size-vita - Mi a szép? http://www.life.hu/trend/20150424-tovabb-folyik-a-harc-arrol-a-kerdesrol-hogy-mi-a-szep.htmlPlus size modellek az #ImNoAngel kampányban hirdették a szépség sokszínűségét, fellépve a Victoria's Secret csontsovány modelljei ellen. Egy aktivista most ezt az összefogást is kritizálja, és újabb kampányt hirdetett.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.