Salma Hayek dekoltázsa több, mint tökéletes

Forrás: AFP/Joseph Eid -
dekoltázs Salma Hayek vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de Salma Hayek már 48 éves, 10 évet azonban simán letagadhatna. Van egyáltalán olyan férfi, aki nincs odáig az aprócska színésznőért és a gyönyörű dekoltázsáért?

A színésznő a minap Libanonban népszerűsítette új, The Prophet című animációs filmjét, amiben producerként is közreműködik. Erre az alkalomra pedig természetesen libanoni divattervezőtől választott kreációt, és egyáltalán nem lepődünk meg, hogy Elie Saab mellett tette le a voksát.

Forrás: AFP/Joseph Eid

Az ezüst ruhaköltemény mesésen állt a színésznőnek, és kellőképp kiemelte hibátlan dekoltázsát is.

Forrás: AFP/Joseph Eid

Persze számtalan fotó készült Salma "legelőnyösebb" oldaláról, a fotósok egészen biztosan nagyon élvezték a helyzetet...Mi pedig csak irigykedünk Salma tökéletes idomaira.

Forrás: AFP/Joseph Eid

Buja dudák a sztárvilágban

Rengeteg felmérés készült már arra vonatkozóan, hogy a nők mennyire elégedetlenek a melleikkel. Ugyanezek a kutatások bizonyítják azt is, hogy a férfiak hasonlóan magas hányada viszont maximálisan ki van békülve partnere kebleivel. Az anomália a nők örök elégedetlenségében keresendő, alig van ugyanis olyan csaj, aki teljes mellszélességgel kiáll saját cicijei mellett, és se nagyobbat, se formásabbat nem akar. A Life.hu ITT összegyűjtött pár álomcickót, melyeket mi is elfogadnánk.

Így kell ízlésesen dekoltázst villantani - Jennifer Lopez nagyon szexi! http://www.life.hu/trend/20150426-jennifer-lopez-dekoltazst-villantott.htmlJennifer Lopeztől már megszokhattuk, hogy mindig a legjobb formáját hozza. Most sem történt ez másként. TrendNorthfotoMélyen dekoltált, szuperminiben vezette a ValóVilág párbaját Liluhttp://www.life.hu/trend/20150216-melyen-dekoltalt-szuperminiben-vezette-a-valovilag-parbajat-lilu.htmlBár a ValóVilág vasárnap esti párbajában Edina és Laci összecsapására koncentráltunk, azért nem mennénk el szó nélkül Lilu ruhája mellett sem. Trend--Tóth Gabi megmutatta dekoltázsát a Balatonnakhttp://www.life.hu/trend/20150417-toth-gabi-a-balatonon-jart-es-melyen-dekoltalt-poloban-szelfizett-a-parton.htmlTóth Gabi, aki még bízik benne, hogy egyszer újra ott ülhet majd az X-Faktor mentori székében, most a Balatonon járt, és ebből az alkalomból lőtt is egy szelfit. Nem is akármilyet.TrendFotó: Zsigmond László/Life.huSzínes ruhában, merész dekoltázzsal buliztak a sztárok - Jennifer Aniston vitte el a pálmáthttp://www.life.hu/trend/20150126-a-sag-awards-dijatadon-szines-ruhaban-jennifer-aniston-sofia-vergara-julianne-moore.htmlA fekete ruhák jelenléte a vörös szőnyegen már a múlté, a SAG Awards díjátadón színes estélyiben pompáztak a sztárok. A legmerészebb dekoltázs díját mi egészen biztosan Jennifer Anistonnak adnánk.TrendAFPDakota Johnson dekoltázsával népszerűsíti A szürke ötven árnyalatáthttp://www.life.hu/trend/20150212-dakota-johnson-a-szurke-otven-arnyalata-berlini-vilagpremierjen-mely-dekoltazzsal-jelent-meg.htmlTúl vagyunk a film világpremierjén: nézd meg, miben vette be a vörös szőnyeget Berlinben A szürke ötven árnyalata színésznője, Dakota Johnson.Trend--Vajna Tímea közszemlére tette dekoltázsát a londoni divatbemutatónhttp://www.life.hu/trend/20141203-vajna-timea-dogos-ruhaban-vett-reszt-a-victoria-secret-divatbemutaton-londonban.htmlKöldökig kivágott ruhában vett részt az év egyik legnagyobb divateseményén, a Victoria's Secret divatbemutatón Londonban Vajna Tímea.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.