Bájos, virágos ruhában mutatta be kislányát Katalin hercegnő

Forrás: AFP/Leon Neal -
szülés Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 2. csodás nap Nagy-Britanniában – Katalin hercegnő ma adott életet második gyermekének, aki kislány lett. A boldog anyuka mondhatni gyorsan lezavarta a szülést, szombat délután már Vilmos herceggel és a kis Györggyel el is hagyta a kórházat. Mutatjuk is, miben tette mindezt!

György herceg születésekor is megtippeltük, miben mutatja be Katalin az elsőszülött fiát. Akkor, Dianához hasonlóan egy kék, pöttyös ruha győzött. Katalin ismét nagyon stílusos darabot választott, és ismét kedvenc angol tervezőjétől, Jenny Packhamtől. De míg Diana a második gyermekét pirosban mutatta be a briteknek, Katalin ezúttal egy édes, virágmintás napsárga-fehér ruhára szavazott. Mi imádtuk, csodásan állt neki ez a színkombináció, és ezúttal nagyon jól tette, hogy nem másolta Diana hercegnőt. A sárga egyébként is 2015 egyik hatalmas slágere – korábban ITT megmutattuk, mivel kombináld a napsárgát, ITT pedig a legszebb citromsárga szetteket mutattuk be.

Forrás: AFP/Leon Neal

Hogy tetszik a ruha?

A Katalinról készült legfrissebb képeket nézegetve alig hisszük, hogy ez az asszony pár órája még a szülőszobában volt: a sminkje és a frizurája abszolút makulátlan, a mosolya pedig éppen olyan, amilyet megszokhattunk tőle. Persze valószínűleg sokan fáradoztak azon, hogy a hercegnőt szalonképessé varázsolják az újdonsült kis hercegnő bemutatására – a dolog ismét csillagos ötösre sikerült!

Forrás: AFP/Leon Neal

Mindent Katalin szüléséről

Katalin és Vilmos kislánya Bika csillagjegyű, Rák aszcendenssel. Ha kíváncsi vagy a kis hercegnő horoszkópjára, itt elolvashatod! Sőt, ITT azt is megmutattuk, mit szólt a kis György herceg húga születéséhez, ITT pedig képeket nézegethetsz arról, hogyan örültek a britek a pici születésének.

Kis hercegnőnek örülnek a britek – Megszületett Katalin és Vilmos gyermekehttp://www.life.hu/news/20150502-katalin-hercegnonek-es-vilmos-hercegnek-kislanya-szuletett.htmlHosszú út vezetett a szülőszobáig, a feszült várakozásokat követően azonban ma délelőtt végre megszületett a legújabb királyi csemete: Katalin röpke két és fél óra alatt, 3,72 kilogrammal hozta világra pici lányát. Egyes források szerint a hercegné már ma elhagyhatja a kórházat újszülött gyermekével.News--Hírek a kórházból: Nincsenek komplikációk, Katalin vajúdikhttp://www.life.hu/csalad/20150502-katalin-hercegne-vajudik-a-korhazbol-megerositettek-hogy-minden-rendben-van.htmlAhogyan arról a Life. hu is beszámolt: Katalin hercegnét ma reggel férje, Vilmos herceg autóval kórházba vitte. A hercegné már vajúdik, a kórházból érkező firss hírek szerint pedig minden rendben van az anyával és a babával. CsaládNorthfotoDrogot találtak Katalin hercegné kórházábanhttp://www.life.hu/news/20150430-drogot-talaltak-katalin-hercegne-korhazanak-mosdojaban.htmlA kokainra a klinika egyik mosdójában bukkantak rá, mindössze pár méterre attól az osztálytól, ahol a hercegné szülni fog. A St. Mary's kórház vizsgálatot indított az ügyben.News--Komplikációk a terhességnél? Korábban érkezhet Katalin hercegnő kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20150413-katalin-hercegno-masodik-kisbabaja-a-vart-idopontnal-korabban-erkezik-terhessegi-komplikaciok-es.htmlA vártnál korábban érkezhet meg Vilmos és Katalin második kisbabája – jelentette a brit királyi palota. A világ pedig máris találgatni kezdett: vajon miért változott meg az időpont?Család--Katalin hercegnő hétfőn babakelengyét vásárolgatotthttp://www.life.hu/csalad/20150425-katalin-hercegno-hetfon-babakelengyet-vasarolgatott.htmlKatalin hercegnő mára van kiírva, már az egész világ izgatottan várja a brit trónörököst. A baba egyelőre még várat magára, de az angolok folyamatos készenlétben vannak, és a gólyahírre várnak.Család--Fertőzött a kórház, ahol Katalin hercegnő fog szülnihttp://www.life.hu/news/20150426-fertozott-a-korhaz-ahol-katalin-hercegno-fog-szulni.htmlKatalin hercegnő bármelyik pillanatban megszülhet, azonban a St. Mary kórház sebészeti osztályát lezárták, mert nyolc beteg bakteriális fertőzést kapott. NewsNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.