Palvin Barbara L'Oreal Palvin Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez aztán a dominaszerkó! Kimondhatatlanul szexi bőrruhában porszívózik a L'Oreal legújabb reklámjában a világhírű magyar modell, Palvin Barbara.

Újra és újra eláll a lélegzetünk Palvin Barbarától, aki legutóbb nyelvnyújtogatva tanította magyarra a világot, most pedig a L'Oreal szájfényreklámjában szexi dominaként, piros bőrruhában porszívózik. Alig várjuk a modell következő kisfilmjét!

Palvin Barbi visszafogottan is szexihttp://www.life.hu/trend/20150424-palvin-barbi-modell-visszafogottan-szexi-fotot-posztolt.htmlAz elmúlt napokban Barbi csapatós bulijairól adtunk hírt, most azonban visszafogott fotón mutatta meg szépségét.Trend--Palvin Barbi Mihalik Enikővel folytatja a tombolásthttp://www.life.hu/trend/20150421-palvin-barbi-es-mihalik-eniko-modellek-egyutt-buliztak-parizsban.htmlKedvenc magyar modelljeink, Mihalik Enikő és Palvin Barbi együtt buliztak Párizsban.Trend--Együtt csapatta Los Angelesben Zimány Linda és Palvin Barbarahttp://www.life.hu/trend/20150419-zimany-linda-es-palvin-barbara-egyutt-buliztak-los-angelesben.htmlZimány Linda Instagram oldalának tanúsága szerint együtt múlatta az időt a két díva az angyalok városában.TrendOrigoKit lovagolt meg ilyen hevesen Palvin Barbi?http://www.life.hu/trend/20150211-palvin-barbara-a-nemet-glamour-magazinban-lovagol-meg-egy-ismeretlen-fiut.htmlKedvenc magyar modellünk ezúttal a német Glamour magazin márciusi számában kalauzolja a nagyérdeműt a tavaszi-nyári trendekben egy ismeretlen srác öléből.TrendOrigoÍgy oktatja a szelfizést Palvin Barbihttp://www.life.hu/news/20150410-palvin-barbara-elmondja-hogy-keszul-a-jo-szelfi.htmlPalvin Barbarát, a 21 éves szupermodellt nem csak a profik kamerája örökíti meg, saját magáról is szeret szelfiket készíteni. News--Kis prostiként pózol Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20141201-palvin-barbararol-a-l-officiel-magazin-reszere-keszitett-fotosorozatot-romain-gavras.htmlA L´Officiel magazin részére készített fotósorozatot Palvin Barbaráról Romain Gavras. A magyar szépség képei már most nagy port kavartak...TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.