Ireland Baldwin sztárcsemete hajfestés Alec Baldwin Kim Basinger barna haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alec Baldwin és Kim Basinger 19 éves lánya, akiről legutóbb azt írtuk, tovább építgeti a modellkarrierjét, először meztelenre vetkőzött, aztán befestette a haját. Legalábbis Instagram oldalának tanúsága szerint.

A sztárcsemetét pőre képein még szőkén, pár héttel később azonban már barnán láthattuk. Szerintetek jól áll neki a váltás?

Forrás: Instagram/irelandbaldwin

Vagy jobb volt inkább szőkén?

Forrás: Instagram/ Ireland Baldwin

Melyik hajszín illik jobban Irelandhoz?

Cate Blanchett nadrágkosztümben is álomszép - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150501-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jane-fonda-cate-blanchett.htmlA héten Salma Hayek viselte a legszebb estélyit, Jennifer Lopez pedig a legbevállalósabb szettet, de rajtuk kívül is volt ám élet a vörös szőnyegen. Következik a Life.hu heti stílusmustrája. TrendAFPPalvin Barbara dominaként porszívózikhttp://www.life.hu/trend/20150502-palvin-barbara-a-l-oreal-legujabb-reklamjaban-szuk-borruhaban-porszivozik.htmlEz aztán a dominaszerkó! Kimondhatatlanul szexi bőrruhában porszívózik a L'Oreal legújabb reklámjában a világhírű magyar modell, Palvin Barbara.TrendOrigoLepd meg valami csillogással! Anyák napi ékszerkörképhttp://www.life.hu/trend/20150430-ekszerek-anyak-napjara-lepd-meg-valami-ajandekkal-edesanyadat.htmlA virágnak minden nő örül, ha azonban valami komolyabbat szánsz édesanyádnak május első vasárnapján, akkor egy csinos karkötő, egy tavaszi nyakék remek választás. Mutatunk is néhányat az idei kínálatból. Trend--Bájos, virágos ruhában mutatta be kislányát Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20150502-katalin-hercegno-szult-ebben-a-ruhaban-mutatta-be-kislanyat.htmlMájus 2. csodás nap Nagy Britanniában - Katalin hercegnő ma adott életet második gyermekének, aki kislány lett. A boldog anyuka mondhatni gyorsan lezavarta a szülést, szombat délután már Vilmos herceggel és a kis Györggyel el is hagyta a kórházat. Mutatjuk is, miben tette mindezt!Trend--10 év, 10 ruha - kedvenc kreációink a Met-gálákrólhttp://www.life.hu/trend/20150429-10-emlekezetes-ruha-a-met-galak-utolso-10-evebol.htmlMájus 4-én rendezik a New York-i Metropolitan Múzeum éves gáláját, amit mi mindig jobban várunk, mint az Oscart. A Met-gálán ugyanis a sztárok elengedik a fantáziájukat, és minden évben szuperextra szettekben vonulnak a vörös szőnyegen. Idén a gálán Kína lesz a téma, így biztosan látunk majd nagyon különleges ékszereket is a világsztárokon. Hangolódásképp megmutatjuk 10 kedvenc kreációnkat a Met-gálák utolsó 10 évéből. Nálatok ki viszi a prímet? TrendAFPSzuper sminktrükk májusra: varázsolj a tusvonallal!http://www.life.hu/trend/20150425-larion-oscar-sminkmester-tippje-majusra-jatek-a-tusvonallal.htmlMájus az év egyik leggyönyörűbb hónapja: most még nincs olyan meleg, hogy ne legyen kedved még sminkelni sem, így itt a lehetőség, hogy új dolgokat is kipróbálj a palettáról. Larion Oscar sminkmester most bemutatja kedvenc májusi szépségtrükkjét!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.