Retus nélkül is gyönyörű Görög Zita

modell retusálás fotózás Görög Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell egy kampányfotózás kulisszái mögül mutatott fotókat: Zita retusálás nélkül látható a képeken.

Görög Zita a Life.hu-nak elmesélte, mit jelent pontosan a retusálás, és miért is van szükség rá egy-egy fotózás alkalmával.

Forrás: Facebook/Görög Zita

„A retus nem mindig azt jelenti, amit a köztudatban gondolnak erről a technikáról. Előfordul, hogy nem kell valakin mindent megváltoztatni, és retusnak számít az is, amikor a meghajló bőr miatt a hasat vagy a combot és a kart egy színbe hozzák. A fotózáson készült képeken maximum azokat a részeket fogják retusálni, ahol az állam árnyékot vet, vagy amikor a meleg stúdióban elfolyt a sminkem. Az Amnesia azért is választott engem, mert hús-vér nőket szerettek volna fotózni" – mesélte Zita.

Nem ő az egyetlen!

Ábel Anita nemrég futás után smink nélküli fotót posztolt magáról. D. Tóth Kriszta pedig bevállalta, és smink nélkül került címlapra. Sőt, egy egész fotóalbum is megjelent híres nőkről, akik vállalták valódi arcukat.

Keresztes Ildikó fiús frizurát villantotthttp://www.life.hu/trend/20150506-keresztes-ildiko-enekesno-fius-frizurat-villantott-meg-rovidebb-lett-a-haja-mint-valaha.htmlAz énekesnő közösségi oldalán mutatta meg új haját, ami rövidebb és világosabb lett.Trend--Micsoda nő! Tóth Andi igazi bombázóként pózolthttp://www.life.hu/trend/20150506-toth-andi-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztes-enekesnoje-igazi-bombazokent-pozolt-szexi-szerelesben.htmlSzexi fotón mutatta meg az X-Faktor győztese, milyen egy vagány kiscsaj, amikor forrónadrában üdvözli a tavaszt.Trend--Magyar kisfiú a világ legjobb gyermekmodellje - mi elolvadtunk tőle http://www.life.hu/trend/20150505-szekeres-roland-magyar-kisfiut-valasztottak-a-vilag-legjobb-gyermekmodelljenek-a-festival-model-and.htmlA 9 éves Szekeres Rolandot választották a világ legjobb kifutó- és fotómodelljének Törökországban.Trend--Paróka volt vagy sem? Végre kiderült az igazság Katie Holmes hajárólhttp://www.life.hu/trend/20150506-katie-holmes-parokat-viselt-a-met-galan.htmlA színésznő a hétfő esti Met-gála vörös szőnyegén lepte meg a nagyérdeműt egy merészen rövid, frufrus bob frizurával, amely után mindenki arra volt kíváncsi: vajon valóban levágatta haját, vagy csak egy paróka erejéig játszott el az új fazonnal?Trend--Eljött a nagy nap! Megjelent Kim Kardashian könyvehttp://www.life.hu/trend/20150506-kim-kardashian-konyve-megjelent.htmlA celebnő kedden New Yorkban promózta frissen megjelent könyvét.Trend--Ragyogó arcok kontra elhibázott színek - sminkmustra a Met-gálánhttp://www.life.hu/trend/20150505-met-gala-sminkek-larion-oscar-sminkmester-velemenye.htmlA Met-gála az év egyik legjelentősebb divateseménye, és idén sem volt ez másként. A ruhák terén is akadtak hatalmas meglepetések és elrontott szettek, de lássuk, mi a helyzet a sminkeléssel. Larion Oscar sminkmester a Life.hu-nak megmutatta kedvenc sztársminkjeit, és elárulta azt is, kik hibáztak látványosan. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.