Keresztes Ildikó fiús frizurát villantott

Forrás: Facebook/Keresztes Ildikó -
frizura világosabb haj rövid Keresztes Ildikó fiús frizura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő közösségi oldalán mutatta meg új haját, ami rövidebb és világosabb lett.

Keresztes Ildikó szeret időnként változtatni frizuráján, ami ezúttal még rövidebb lett, mint eddig bármikor. Az énekesnő már karácsonykor levágatta a haját, viszont ezúttal még bevállalósabb rövid hajra váltott – sebaj, ez is nagyon jól áll neki.

Forrás: Facebook/Keresztes Ildikó
Ragyogó arcok kontra elhibázott színek - sminkmustra a MET-gálánhttp://www.life.hu/trend/20150505-met-gala-sminkek-larion-oscar-sminkmester-velemenye.htmlA MET-gála az év egyik legjelentősebb divateseménye, és idén sem volt ez másként. A ruhák terén is akadtak hatalmas meglepetések és elrontott szettek, de lássuk, mi a helyzet a sminkeléssel. Larion Oscar sminkmester a Life.hu-nak megmutatta kedvenc sztársminkjeit, és elárulta azt is, kik hibáztak látványosan. TrendAFPRihanna átlátszó blúza mindent megmutatott a Met-gála afterpartyjánhttp://www.life.hu/trend/20150505-rihanna-atlatszo-bluza-mindent-megmutatott-a-met-gala-afterpartyjan.htmlA Met-gálán Rihanna fejedelmi öltözetben, egy hosszú kanárisárga palástban jelent meg. Az after partyra pedig egy erőteljesen villantós ruhát választott az énekesnő.Trend--Celebszelfik és sztárpózok! Így fotózgatták magukat a hírességek a Met-gálánhttp://www.life.hu/trend/20150505-igy-fotozgattak-magukat-a-sztarok-a-met-galan.htmlA hétfő esti Met-gáláról egy celeb sem hiányzott. A hivatalos képeket már mind láthattuk, de maguk a sztárok is rengeteg fotót készítettek. Íme néhány celebszelfi és sztárpóz a gáláról.Trend--Magyar kisfiú a világ legjobb gyermekmodellje - mi elolvadtunk tőle http://www.life.hu/trend/20150505-szekeres-roland-magyar-kisfiut-valasztottak-a-vilag-legjobb-gyermekmodelljenek-a-festival-model-and.htmlA 9 éves Szekeres Rolandot választották a világ legjobb kifutó- és fotómodelljének Törökországban.Trend--Katalin imádja, és mi is - a virágmintás ruha 2015 slágerehttp://www.life.hu/trend/20150503-katalin-hercegno-viragmintas-ruhaban-mutatta-be-kislanyat-a-tervezo-jenny-packham.htmlMinden tavasszal így vagy úgy, de divat a virágminta. Idén május 2. után már biztos, hogy sokkal több nő választ ilyen darabot, mint korábban - ez pedig természetesen Katalin hercegnőnek köszönhető. Trend--Így villant ki Lady Gaga bugyijahttp://www.life.hu/trend/20150504-lady-gaga-bugyit-villantott.htmlLady Gaga magasan sliccelt ruhában mutatta meg combjait, és azoknál még egy kicsit többet is. TrendNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.