Micsoda nő! Tóth Andi igazi bombázóként pózolt

Forrás: Facebook/Tóth Andi -
X-Faktor szexi énekesnő Tóth Andi RTL Klub bombázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi fotón mutatta meg az X-Faktor győztese, milyen egy vagány kiscsaj, amikor forrónadrágban üdvözli a tavaszt.

Tóth Andi majd kicsattan a boldogságtól. A vidám hangulatú fotón látszik, hogy a szerelem jót tett az énekesnőnek, aki ezúttal megmutatta, milyen egy szexi tinilány.

Forrás: Facebook/Tóth Andi

„Barnulunk" – írta a kép mellé Andi.

Magyar kisfiú a világ legjobb gyermekmodellje - mi elolvadtunk tőle http://www.life.hu/trend/20150505-szekeres-roland-magyar-kisfiut-valasztottak-a-vilag-legjobb-gyermekmodelljenek-a-festival-model-and.htmlA 9 éves Szekeres Rolandot választották a világ legjobb kifutó- és fotómodelljének Törökországban.Trend--Zimány Linda brutális dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/trend/20150505-zimany-linda-modell-brutalis-dekoltazst-villantott-es-koldokig-kivagott-ruhaban-pozolt.htmlA modell ezúttal magán is túltett, és köldökig kivágott ruhában pózolt. Az biztos, hogy a mi napunkat - legalábbis a férfi kollégáinkét - két kávé között már bearanyozta Linda.Trend--Iszak Eszti műsorvezető Szabó Zsófivá változotthttp://www.life.hu/trend/20150428-iszak-eszti-musorvezeto-szabo-zsofi-szinesznove-valtozott-smink-segitsegevel.htmlA szőke műsorvezetőnek nem kellett sokat tennie azért, hogy Szabó Zsófivá váljon.Trend--Miért nézett ki olyan tökéletesen a szülés után pár órával Katalin hercegné?http://www.life.hu/trend/20150504-katalin-hercegne-tokeletes-megjelentesen-a-szules-utan-par-oraval-egy-komplett-csapat-dolgozott.htmlAmióta napvilágot látott az a bizonyos fotó, amelyen Vilmos herceg és az órákon át tartó vajúdás után is tökéletesen festő Katalin hercegné bemutatta újszülött kislányát, a hercegkisasszonyon kívül mindenki csak egy dologra volt kíváncsi: miért néz ki ennyire természetellenesen jól Katalin?Trend--Ragyogj az orgona csodás színeiben - sminkelj lilával, és imádni fogod!http://www.life.hu/trend/20150430-larion-oscar-sminkmester-sminktippjei-orgonalila-smink.htmlLilával sminkelni élvezet, mert ez a szín egyszerre nyugtat és energizál, ellazít és megerősít, hangulatingadozások idején különösen előnyös. Sőt, a lila aktiválja az agy kreatív központját, így szellemi frissességet ad. Ha még sosem használtad a sminkelésben, most itt az ideje - Larion Oscar sminkmester is erre buzdít!Trend--Döbbenetes! Rózsaszínre festette hónaljszőrét Miley Cyrushttp://www.life.hu/trend/20150504-miley-cyrus-enekesno-rozsaszinre-festette-honaljszoret.htmlMiley Cyrus képzelete nem ismer határokat, ráadásul, amit elképzel, azt mind meg is valósítja. Úgy fest, ezúttal rózsaszín hónaljszőrről álmodozott a botrányhősnő.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.