Jane Fonda nem tagadja: plasztikáztat

Forrás: AFP -
Jane Fonda plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jane Fonda 77 évesen is olyan formában van, amiről sok nő csak álmodik. A színésznő többször fordult már plasztikai sebészhez, szakértők pedig kielemezték, melyik testrészei dicsérik a sebészek kezei munkáját. 

Szakértők szerint nem csak az állát és a nyakát, valamint a szeme alatti karikákat varázsoltatta újjá sebészekkel, hanem hámfeltöltést is végeztek rajta.

Forrás: AFP

Dr. Ayham Al-Ayoubi, brit plasztikai sebész szerint olyan nincs, hogy ebben a korban ne legyenek ráncok a homlokon, így szinte biztos, hogy a színésznő rendszeresen botoxol azon a tájékon, és a szája körüli részen is.

Dr. Sarah Tonk szerint alsó- és felsőszemhéj-plasztikája is volt Fondának, illetve a nyak- és arcfelvarrás is gyanítható.

Túl szexi lány - Kate Hudson melltartó nélkül flangált http://www.life.hu/trend/20150511-kate-hudson-melltarto-nelkul.html Kate Hudson csinos alakját és melloldalát csodálhatták meg a miniruhában, amiben ebédelni ment. Trend -- Madonna mostanában úgy viselkedik, mint egy tinédzser http://www.life.hu/trend/20150511-madonna-forronaciban-es-neccharisnyaban-bulizott-lanyaval.html Az énekesnő 56 évesen is 16-nak érzi magát – amit az öltözködése is jól mutat. Lányával szinte egyforma ruhában buliztak múlt héten. Trend -- Ők mégis mit gondoltak? 5 rémes ruha a BAFTA TV Awards-on http://www.life.hu/trend/20150511-divat-es-trend-5-remes-ruha-a-bafta-tv-awards-on.html Egészen biztosan túl magasra került a mérce az idei Oscar és a MET-gála után: a vasárnapi BAFTA TV Awards az egyik legnagyobb díjátadó az Egyesült Királyságban, ám ez tegnap mit sem számított: rémesebbnél rémesebb ruhákban parádéztak a sztárok a Theatre Royal-ban, Londonban. Mutatjuk is őket! Trend Northfoto Álomruhák a nagy napra - okos trükkök, amikkel kiválaszthatod a tökéleteset http://www.life.hu/trend/20150501-menyasszonyi-ruha-eskuvore-sarman-nora-divattervezo-tippjei.html Május az esküvők hónapja, mi pedig a legtöbb lányhoz hasonlóan rajongunk az esküvői ruhakölteményekért. Kíváncsi vagy arra, mi kell a tökéletes ruha megtalálásához? Inspirációt gyűjtenél a legnagyobb márkák kínálatából? Most megteheted! Trend Thinkstock Álomesküvő DIY módra - Lilla és Robi fantasztikus esküvőjét látnod kell http://www.life.hu/trend/20150508-do-it-yourself-eskuvo-lilla-es-robi-igy-szervezte-meg-az-eskuvojet.html Imádjuk a világsztárok esküvői fotóit nézegetni álomruhákkal, tökéletes vendégsereggel, és be kell vallanunk, anno Katalin és Vilmos egybekelését is megsirattuk. Ám van más útja is annak, ha két ember ki szeretné mondani azt a bizonyos igent: Lilla és Robi néhány napja megszervezték a tökéletes DIY-esküvőt, az ő fotóikat nézegetve pedig csak arra tudunk gondolni, hogy igen, ilyen az, amikor egy esküvőn valóban A PÁR a főszereplő. Trend Origo A Született feleségek sztárja, Felicity Huffman dögösebb, mint valaha http://www.life.hu/trend/20150509-felicity-huffman-a-szuletett-felesegek-sztarja-dogosebb-mint-valaha.html Rég nem hallottunk már Felicity Huffmanról, most azonban érdemes rá újra odafigyelni. Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.