Victoria Beckham mellbimbója saját tervezésű ruháját ütötte át

Forrás: AFP -
mellbimbó vad elegáns öltözködés ruha stílus Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy gyermekes anyuka, feleség és üzletasszony, mégis mindig tökéletesen néz ki – ő bizony Victoria Beckham, aki ezúttal is hibátlanul festett, igaz mellbimbói rettenthetetlenül hegyesedtek.

Vasárnap a londoni Notting Hillen kapták el a fotósok a 41 éves egykori Spice Girlt, aki saját tervezésű ruhájában hozta a tőle megszokott elegáns és letisztult stílust, csak mellbimbói vadultak. A képeket itt tudod megnézni!

Forrás: AFP

Victoria Beckham egyébként nemcsak akkor tesz ki magáért, amikor ruhákról és öltözködésről van szó, hanem partiszervezésben is elsőszámú a híresség. David Beckham születésnapján is remekelt, hiszen családi nyaralást és fergeteges bulit is szervezett.

Ruhák, amiket szívesen kölcsönkérnénk Victoria Beckhamtől

Victoria Beckham nagyszabású jótékonykodásba kezdett: 600, a szívéhez közel álló ruhadarabot árvereztet el, a befolyt összeget pedig jótékony célokra ajánlja fel. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.