Hoppá! Kim Kardashiant megfosztották magassarkújától a reptéren

nude Kanye West kim kardashian magassarkú mezítláb házassági évforduló repülőtér Cannes-i filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves celebnő sem tud kibújni a repülőtéri alkalmazottak kérései alól, akik ráadásul azt kívánták: mezítláb menjen keresztül az ellenőrző kapun.

A sivatagban pucéran pózoló Kim egy Kaliforniai reptéren tehát kénytelen volt megválni magassarkú cipőjétől, és mezítláb átsétálni a kapun. Pedig annyira jó volt ez a szerelés rajta, hogy egészen megsajnáltuk a hírességet, hogy a reptér dolgozói ezt az esztétikai szempontot nem vették figyelembe, és megbontották az outfit harmóniáját.

Kim Kardashian itt még nem tudta, hogy meg kell válnia nude gladiátor magassarkújától:

Forrás: Northfoto

Valószínűleg maga sem hitte el, hogy levetetik vele:

Forrás: Northfoto

De mégis megtörtént:

Forrás: Northfoto

Kim Kardashian, akinek nemrég jelent meg könyve, hamarosan a cannes-i filmfesztiválra repül. A celebnő egyébként Franciaországban fogja ünnepelni Kanye Westtel az első házassági évfordulóját. A 37 éves rapper állítólag le is foglalta a párizsi 58 Tour Eiffel éttermet május 24-re.

Így kényezteti Kanye West feleségét, Kim Kardashiant

Kim Kardashian, aki egyedül töltött néhány napot Sao Pauloban,1000 darab rózsaszálat kapott férjétől a hotelszobájába – és ez még nem minden.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.