Te jó ég! Mikor lett Nicole Kidman mosolya ilyen ijesztő?

Forrás: AFP/Jason Kempin -
mosoly arcbőr botox Nicole Kidman szépészeti beavatkozás döntő Keith Urban American Idol ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Inkább tűnt vicsorgásnak, mint vigyorgásnak, amivel az ausztrál színésznő próbálkozott, hála totál ráncmentes arcbőrének.

Ráfagyott a mosoly Nicole Kidman arcára – a szó legszorosabb értelmében. Az ausztrál színésznő az American Idol döntőjén tette tiszteletét, ahová férje és gyermekei apja, Keith Urban kísérte el.

Forrás: AFP/Jason Kempin

Nicole arca gyanúsan kisimultnak tűnt, ránc nélküli mosolya azonban egyértelművé tette: itt bizony valami szépészeti eljárás lehet a dologban. A 47 éves színésznő viasszerű arcára már tavaly is rácsodálkozott a Life.hu – akkor ITT kutattunk néhány apró ránc és lehetséges magyarázatok után.

Nem csak ránctalanításra jó

Bár elsősorban szépészeti eljárásként szerzett hírnevet magának a botox, ez az igen erős méreg más gyógyhatásokat is magáénak tudhat - a Life.hu ITT mutatta meg, hogy egyes szerek milyen gyógyszerként bizonyultnak hasznosnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.