Kapócs Zsóka is bevállalta! Smink nélküli fotót posztolt

retusálás Kapócs Zsóka Ábel Anita smink nélkül smink futás sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő futás után mutatta meg pirospozsgás arcát a közösségi oldalán.

Nemrég Ábel Anita mutatta meg, milyen paradicsomfeje van futás után, most pedig Kapócs Zsóka rukkolt elő hasonlóval. A képet ide kattintva nézheted meg.Első ránézésre nehezen lehet ráismerni Zsókára, de annak mindenesetre örülünk, hogy D. Tóth Kriszta után egyre több hazai sztár vállalja fel sminktelen arcát is.

Zsóka egyébként így fest talpig sminkben:

Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka

Smink és retus nélküli fotóáradat

Görög Zita egy kampányfotózás kulisszái mögül mutatott retusálás nélküli fotókat. Gombos Edina smink nélkül hancúrozott kisfiával. Lilu Tripoliból posztolt fotót, melyen smink nélkül is olyan szép, mint egy tündér.
Így nyaral egy szexi modell! Nézd meg a bikinis fotókat a kétgyermekes anyukáról!http://www.life.hu/trend/20150519-doutzen-kroes-modell-tengarparti-nyaralasarol-posztolt-bikinis-fotokat.htmlDoutzen Kroes a Victoria’s Secret egykori angyalkája, aki már két gyerek édesanyja, elképesztő formában van – így bátran mutogatja testét bikinis fotókon is.Trend--Szabó Zsófi tavaszi ajkakkal tündökölt http://www.life.hu/trend/20150519-szabo-zsofi-szineszno-az-rtl-klub-musorvezetoje-neonszinu-rozsaaszin-ajkakkal-ujra-felbukkant-a.htmlRég láttunk szeflit a színésznőről, most azonban újra megmutatkozott közösségi oldalán és még neonszínű rúzst is villantott.Trend--Ilyen nőiesnek talán még sosem láthattad Tóth Gabithttp://www.life.hu/trend/20150519-toth-gabi-enekesno-az-rtl-klub-x-faktor-mentora-nocis-szexi-fotot-posztolt.htmlAz énekesnő szexi, mélyen dekoltált, virágos ruciban, kissé fáradtan pózolt este a kanapéján. Irtó jól nézett ki!Trend--Lilu smink nélkül is csodaszéphttp://www.life.hu/trend/20150519-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-bejrutban-nyaral-ahonnan-smink-nelkul-fotot-posztolt.htmlA műsorvezető Tripoliból posztolt fotót, ahol smink nélkül rója az utcákat, és úgy is olyan szép, mint egy tündér.Trend--Talpig átlátszó ruhában vezetett műsort Chrissy Teigenhttp://www.life.hu/trend/20150519-chrissy-teigen-atlatszo-ruhaban-vezette-a-billboard-awards-musort.htmlAz egykori modell többször is átöltözött a Billborad Awards vezetése alatt, ruhaválasztásai pedig elérték a kívánt hatást: mindenki róla beszél.Trend--Ki hitte volna? Victoria Beckham porszívózni is tudhttp://www.life.hu/trend/20150518-victoria-beckham-divatbemutatoja-elott-porszivozott-a-kifuton.htmlA divattervezőnő ezekben a napokban a szingapúri divathéten van, ahol saját márkája is kifutóra került. Victoria Beckham a bemutató előtt maga porszívózta fel a kifutó környékét.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.