Káprázatos, őrülten dögös estélyik - Ki volt az amfAR-gála legfényesebb csillaga?

Karlie Kloss amfAR gála Mihalik Enikő vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hete kezdődött a cannes-i filmfesztivál, és ahogy az lenni szokott, a filmek mellett a ruhák is főszerepet kaptak. A csütörtök esti amfAR-gálán a filmcsillagok, világhírű modellek különösen kitettek magukért - mutatjuk is, miben pózoltak azon a bizonyos vörös szőnyegen. 

Palvin Barbi

Kezdjük is mindjárt a magyar szépségekkel: Palvin Barbi ezúttal fekete helyett tűzpiros csipkében hódított a gálán.

Palvin Barbi Forrás: AFP/Valery Hache

Mihalik Enikő

A békéscsabai világsztár királykék ruháját egyszerűen imádtuk. És mennyivel dögösebb ezzel a frizurával, mint a többi babahajú modell!

Enikő a bal szélen, kék ruhában Forrás: Instragram/mreniko

Eva Longoria

Be kell valljuk, viselt már ennél sokkal gyönyörűbb ruhát a színésznő az idei filmfesztiválon. Ezzel a halvány mentaszínű, ránézésre is leheletfinom anyagú Georges Hobeika estélyivel semmi gond sincs, Eva mindössze túl magasra tette a mércét.

Eva Longoria Forrás: AFP/Valery Hache

Kendall Jenner

Kissé unjuk, hogy Miss Jenner a világ összes vörös szőnyeges eseményén képviselteti magát, ám ezen a Calvin Klein estélyin nem tudunk fogást találni. A szín, a fazon, a stílus - egyszerűen tökéletes.

Kendall Jenner Forrás: AFP/Valery Hache

Gigi Hadid

A szőke modell, aki egyébként Kendall Jenner kebelbarátnője, szintén megmutatta magát Cannes-ban. A Tom Ford ruha hajszálpontosan kiemelte a nagyon szexi modell minden porcikáját, és már majdnem annyit megmutatott magából, mint EZEKEN a fotókon...

Gigi Hadid Forrás: AFP/Valery Hache

Lara Stone

Hoppá, egy újabb lapos talpú szandál! Lara Stone is fittyet hányt a szabályokra, és egy görög istennőhöz híven vonult a vörös szőnyegen. Jól is tette!

Lara Stone Forrás: AFP/Valery Hache

Doutzen Kroes

A holland szupermodell a meggypiros Margiela ruhával egészen kirítt kolléganői közül. A ruha nem volt sem szexis, sem klasszikusan elegáns, mégis, Doutzen ebben is jól nézett ki.

Doutzen Kroes Forrás: AFP/Valery Hache

Dita Von Teese

A revütáncosnő sem bízta a véletlenre - szerelése igen egyedi és különleges volt, amit mi mindig nagyon díjazunk!

Dita Von Teese Forrás: AFP/Valery Hache

Nina Agdal

Adam Levine nádszálvékony exe az áttetsző ruhák szerelmese. Mi annyira nem voltunk odáig ezért a választásért, de a férfiak kétségkívül megőrültek a szépséges modellért.

Nina Agdal Forrás: AFP/Valery Hache

Toni Garrn

Ha már az exeknél tartunk, Leo DiCaprio legutóbbi (még Rihanna előtti) barátnője is részt vett a gálán, méghozzá egy roppant színes ruhakölteményben, és tett róla, hogy hosszú combjait mindenki megcsodálhassa. Bennünket annyira nem nyűgözött le a dolog...

Toni Garrn Forrás: AFP/Valery Hache

April Love Geary

Crop top és látványos szoknya? Bizony, és láthatóan remekül működik ez a kombó még a vörös szőnyegen is!

April Love Geary Forrás: AFP/Valery Hache

Petra Nemcova

Az aszimmetrikus, halványsárga estélyi ruha nagy kedvencünk volt. Csodás ez a pasztellszín!

Petra Nemcova Forrás: AFP/Valery Hache

Diane Kruger

A színésznő mindig szuperstílusos, így ezúttal is valami extrára szavazott. De hiába tudjuk, hogy Diane amúgy csontsovány, ebben a ruhában elég ormótlan lett az alakja.

Diane Kruger Forrás: AFP/Valery Hache

Marion Cotillard

Ő sem hibázik túl gyakran, és ezúttal sem tette: a ruha színe az est egyik legüdébb színfoltja volt.

Marion Cotillard Forrás: AFP/Valery Hache

Irina Shayk

Bradley Cooper új kedvese ezúttal sem rejtette véka alá álomtestét és hihetetlen csáberejét. Vajon kire vadászik éppen?

Irina Shayk Forrás: AFP/Valery Hache

Chiara Ferragni

Az olasz bloggerlány estélyije az egyik nagy kedvencünk, sok sztár tanulhatna tőle. Semmi erőlködés, semmi túlzásba vitt villantás - szép volt, és kész!

Chiara Ferragni Forrás: AFP/Valery Hache

Ki volt a legszebb az amfAR-on?

5 sminkbaki, amit SOHA ne kövess el!http://www.life.hu/trend/20150521-5-durva-sminkbaki-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlNincs is annál rosszabb, amikor egy szépen összerakott szettet és frizurát egy apró sminkbaki teljesen tönkretesz. Hogy ez sose fordulhasson elő, fogadd meg Larion Oscar sminkmester tanácsait!TrendThinkstockNyári Dia őrülten szexi fotókon pózolthttp://www.life.hu/trend/20150521-nyari-dia-az-rtl-klub-baratok-kozt-hannaja-orulten-szexi-fotokon-pozolt.htmlA Barátok közt Hannájáról izgalmas fotósorozat készült. A színésznő maximálisan elégedett a gyönyörű, sokat sejtető képekkel.Trend--Ejha! Dögös dívává változott Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/trend/20150521-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-dogos-voros-ruhaban-pozol.htmlIgazi nő lett Gáspár Győző lányából, aki büszke apaként tette közzé az Evelinről készült legújabb képet, amelyen dögös dívaként pózol egy igazán elegáns ruhában.TrendOrigoA szürke ötven árnyalata inspirálta a plus size modell fehérneműithttp://www.life.hu/trend/20150520-ashley-graham-plus-size-modell-uj-fehernemukollekciojat-a-szurke-otven-arnyalata-inspiralta.htmlA XL-es méretű Ashley Graham tervezte, és ő is mutatta be A szürke ötven árnyalata alapján megálmodot szuperdögös fehérneműket.Trend--Az egykori tinisztár erőteljesen dekoltált ruhában mutatta meg bájaithttp://www.life.hu/trend/20150520-vanessa-hudgens-szineszno-dekoltalt-overalban-vette-at-a-broadway-dijat.htmlVanessa Hudgens, a Disney csatorna egykori üdvöskéje mára felnőtt nő lett és gyönyörű ruhában vette át kedden a Broadway díját.Trend--Lapos vagy magas? Hatalmas botrányt kavartak a cipők Cannes-banhttp://www.life.hu/trend/20150520-kitiltottak-a-cannes-i-filmfesztivalrol-noket-azert-mert-nem-magas-sarku-cipot-viseltek.htmlEgy csapat hölgy azért nem vehetett részt egy vetítésen a cannes-i filmfesztiválon, mert az állítólag előírt magas sarkú helyett lapos talpú cipőben jelentek meg. A fesztivál igazgatója tagad, Emily Blunt pedig megmondta a tutit.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.