fashion week mustra stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint egy hete Cannes-ban bulizik mindenki, aki számít, és bár mi is elaléltunk 1-1 szett láttán, azért a fesztiválon és az estélyi ruhákon kívül is láttunk csinos világsztárokat, és persze nagy mellélövéseket, nem csak a vörös szőnyegen. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Olivia duplázott

Ő az a nő, akinek nagyestélyit sem kell magára vennie ahhoz, hogy szuperstílusos legyen. Fekete-fehér kosztüm? Boyfriend jeans és blézer? Melyik stílus passzol jobban a fiatal feleséghez?

Támadás a retinánk ellen

Olivia után némileg sokkoló olyan szetteket nézegetni, amilyet Andra Day vagy Kimbra, az énekesnő viseltek a héten. Nálunk leginkább az állatmintás, térdig érő macskanaci veri ki a biztosítékot.

Öltözz a korodhoz!

Attól még, hogy valaki mondjuk elmúlt 50 éves, nem kell takargatnia magát, de azért nem árt óvatosabban bánni a fazonokkal. Az 51 éves Lori Loughlinnak ez most nem sikerült, a kislányos rózsaszín ruhácskában sem tűnt fiatalabbnak. Bár még csak 31 éves, Tammin Sursok sem érzett rá a dologra a héten. De ami a ruhánál is rémesebb, az a póz, amibe a színésznő vágta magát a fotósok láttán.

Tanulj a profitól!

Az előző két hölgy elleshetne trükköket Eva Herzigovától, aki ugyan extrán halmozza a mintákat, a végeredmény egy cseppet sem bántó, sőt. Bravó, Eva!

Eva Herzigova Forrás: Northfoto

Hogy tetszik Eva szettje?

Mustránk leendő hősnői

Egészen biztos, hogy pár év múlva már róluk fognak szólni a stílusriportok. A divatozást nem lehet elég korán kezdeni, és erre a következő két sztárcsemete is bizonyíték. Carmen Baldwint édesanyja, Hilaria igazi kislánynak öltöztette, míg Kim Kardashian inkább vagány csajszis szettet álmodott meg a kis North Westre. Cuki vagy ciki?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.