Cserpes Laura smink nélkül Marcus Aurelius
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több hazai és világsztár vállalja fel az arcát smink nélkül, és most Berki Krisztián barátnője is csatlakozott a bátor nők sorába.

Pár napja egy különös képet posztolt magáról Cserpes Laura. Úgy tűnik, ő is csatlakozott a "no makeup" mozgalomhoz. Nála megszoktuk, hogy mindig makulátlan külsővel jelenik meg a nyilvánosság előtt: a hosszú, sűrű, fekete szempillákkal, az erős kontúrral, a rózsás orcákkal, valamint a mindig frissen ondolált tincsekkel úgy fest, mint aki éppen most jött a fodrásztól. Azonban a smink nélküli fotót elnézve el kell ismernünk, az énekesnő arca természetes valójában is szép, sőt, ha lehet még szebb. Az önfeledt nevetése pedig vidámmá teszi még a máskor komornak ható fekete-fehér fotót is.

Forrás: Facebook / Cserpes Laura

Laura még egy Marcus Aurelius-idézetet is mellékelt a fotóhoz, ami így hangzik: "Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Amíg az ember mosolyogni tud, addig képes a további harcra. És aki harcol, az győzhet is."
Hogy miért pont a római császár mottóját választotta ehhez a képhez, és pontosan ki ellen szeretne hadba szállni a bájos énekesnő, az sajnos nem derült ki. Mi mindenestre gratulálunk, mert sok híres nővel ellentétben megnyerte a hiúság elleni harcot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.