Andy Vajna jacht Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy luxusjacht mesés fedélzetén pózolt Andy Vajna ifjú felesége.

Vakítóan kék ég, szikrázó napsütés, környező szép házakat és a hajókat visszatükröző sima, nyugodt tengervíz. Egy hófehér jachtról készítette legújabb képeit a Miss Universe Hungary főszervezője, amint csodás ruhákban, felszabadultan élvezi a fényűzést.

Forrás: Facebook/Vajna Tímea

Vajna Tímea a nem mindennapi életét sosem titkolta, boldogan osztotta meg közösségi oldalán az örömét a nagyvilággal és a rajongóival. A legfrissebb képeket megnézhetitek IDE kattintva!

Felismernéd? Így fest Cserpes Laura smink nélkül!http://www.life.hu/trend/20150525-cserpes-laura-enekesno-berki-krisztian-baratnoje-igy-fest-smink-nelkul.htmlEgyre több hazai és világsztár vállalja fel a smink nélküli arcát, és most Berki Krisztián barátnője is csatlakozott a bátos nők sorába.Trend--5 varázslatosan szép smink a cannes-i filmfesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20150523-larion-oscar-sminkmester-szerint-ez-volt-az-5-legszebb-smink-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlA francia Riviérán idén a legnagyobb csillagok vonultak fel a legkiválóbb tervezők ruhakölteményeiben, a sminkek tekintetében pedig a kifinomult eleganciát és a szezon legforróbb nyári sminktrendjeit vetítették elénk a világsztárok. Larion Oscar sminkmester elárulja, ki volt az az 5 szépség, akik tényleg varázsoltak a sminkjükkel. Tanulj tőlük!Trend--Debreczeni Zita szexi fürdőruhás képet posztolthttp://www.life.hu/trend/20150523-debrecezi-zita-modell-szexi-furdoruhas-kepet-posztolt.htmlZita Instagram oldalán kápráztatta el követőit dögös fürdőruhás fotójával.Trend--Hasig kivágott ruhák, csupasz combok - az Eurovíziós Dalfesztivál legkacérabb fellépőihttp://www.life.hu/trend/20150524-ki-miben-lepett-szinpadra-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlEzúttal sem a villantásra voksoló énekesnők győzedelmeskedtek az Eurovíziós Dalfesztiválon, de azért érdemes meglesni, mivel rukkoltak elő azok a versenyzők, akik szívesen megmutatják tökéletes testüket tévénézők millióinak. És bár ő nem villantott, de a tavalyi győztes, Conchita Wurst kreációit is érdemes meglesni, az énekes ugyanis többször is átöltözött szombat este!Trend--Cicivillantás, dekoltázsharc - kit érdekel? A legcsinosabb színésznők a cannes-i filmfesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20150524-a-legcsinosabb-szinesznok-a-cannes-i-filmfesztivalon-2015-ben.htmlAz utóbbi napokban a színésznők mellett szebbnél szebb modellek, énekesnők, celebek lepték el Cannes vörös szőnyegét. Ám a fesztivál mégiscsak a filmekről szól, és akármilyen dögös volt a mi Palvin Barbink, és akármilyen mély volt Gigi Hadid dekoltázsa, most mégis a filmfesztivál legcsinosabb színésznőit mutatjuk be. Ki volt a ti kedvencetek?TrendOrigoÉgig érő lábak és ballonkabát - Vajon Mihalik Enikő meztelenül csücsült a hajókorláton?http://www.life.hu/trend/20150523-mihaik-eniko-magyar-szupermodell-szexi-kepet-posztol-instagramjara-cannesbol.html"Viszlát, te gyönyörű Dél-Franciaország" - ezekkel a szavakkal búcsúzott a világhírű modell a 2015-ös cannes-i filmfesztiváltól.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.