fehérnemű pózolás provokáció pucér meztelen Csajok (sorozat) Lena Dunham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csajok sorozat írója, rendezője és főszereplője ezúttal fehérneműben mutatta meg habtestét. De a melltartót legalább magán hagyta.

Lena Dunham imád provokálni. A színész-rendező-írónő egy személyben nem csupán a Csajok című, saját készítésű sorozatában szeret meztelenkedni, hanem a való életben sem riad vissza teste megmutatásától. Ezúttal képmegosztó oldalára töltött fel egy fotót, amelyben egy szál fehérneműben pózol - a vécécsésze mellett. Szép kompozíció.

Forrás: Instagram/Lena Dunham

Mi alá mi illik? Fehérneműválasztás stylist szemmel

Mi az az alapdarab? Mi alatt viselj díszített fehérneműt? Mik a legtipikusabb melltartó-bakik? Milyen az ideális alsónemű? Az ideális fehérnemű kiválasztása soha nem könnyű dolog. Nem elég, hogy testünk legapróbb hibáival is szembesülnünk kell, nehéz dolog megtalálni azokat a szetteket, amelyek mindenhez passzolnak, kényelmesek és csinosak is. A Life.hu megkérdezte Szemes Nóra személyi stylistot, ő milyen szempontokat tart lényegesnek a fehérneművásárláskor - a cikket ide kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.