Hűha! Tolvai Reni és Kulcsár Edina fehérneműben szexiskedett

Forrás: Instagram/Tolvai Reni -
fehérnemű Casanova Night Musical szexi Kulcsár Edina Amerika Megasztár fellépés Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és a szépségkirálynő éppen Amerikában turnéznak, ahonnan nem mindennapi fellépőruhájukról posztoltak fotót.

Tolvai Reni és Kulcsár Edina, a Miss World szépségverseny első udvarhölgye együtt utaztak Amerikába a Casanova Nigh Musicallal, melyben mindketten szerepelnek. A darabban, témájához hűen szexi nők és jelmezek láthatóak. Reni pedig közösségi oldalán mutatta meg, milyen csábos fellépőruhában lépnek színpadra Edinával.

Tolvai Renáta és Kulcsár Edina Forrás: Instagram/Tolvai Reni

Kulcsár Edina kikészült

Ahogy a Life.hu cikkében olvasható, a szépségkirálynő Londonból még vidáman jelentkezett be, ám az azt követő, Miami-ig tartó repülőút nem tartogatott sok jót a számára.
Kocsis Korinna hófehér, álomszerű fürdőruhában szelfizetthttp://www.life.hu/trend/20150521-kocsis-korinna-szepsegkiralyno-hofeher-alomfurdoruhaban-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlA modell már készül a nyárra, és megmutatta kedvenc fürdőruháját.Trend--Nyári Dia őrülten szexi fotókon pózolthttp://www.life.hu/trend/20150521-nyari-dia-az-rtl-klub-baratok-kozt-hannaja-orulten-szexi-fotokon-pozolt.htmlA Barátok közt Hannájáról izgalmas fotósorozat készült. A színésznő maximálisan elégedett a gyönyörű, sokat sejtető képekkel.Trend--Debreczeni Zitánál már beköszöntött a nyár - Így fest szexi bikiniben a modellhttp://www.life.hu/trend/20150520-debreczeni-zita-modell-fotos-gianni-baratnoje-szexi-furdoruhaban-napozgatott.htmlSzínes, szexi és igazán különleges fürdőruhában élvezte a napsütést a modell. A kép láttán az jutott eszünkbe, biztos sokan meghúznák a cipzárt Zita fürdőruháján.Trend--Káprázatos luxus - így időzik Vajna Tímeahttp://www.life.hu/trend/20150525-vajna-timea-andy-vajna-ifju-felesege-es-a-miss-universe-hungary-foszervezoje-egy-jachton-fotozkodott.htmlEgy luxusjacht mesés fedélzetén pózolt Andy Vajna ifjú felesége.TrendOrigoFelismernéd? Így fest Cserpes Laura smink nélkül!http://www.life.hu/trend/20150525-cserpes-laura-enekesno-berki-krisztian-baratnoje-igy-fest-smink-nelkul.htmlEgyre több hazai és világsztár vállalja fel az arcát smink nélkül, és most Berki Krisztián barátnője is csatlakozott a bátor nők sorába.Trend--5 varázslatosan szép smink a cannes-i filmfesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20150523-larion-oscar-sminkmester-szerint-ez-volt-az-5-legszebb-smink-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlA francia Riviérán idén a legnagyobb csillagok vonultak fel a legkiválóbb tervezők ruhakölteményeiben, a sminkek tekintetében pedig a kifinomult eleganciát és a szezon legforróbb nyári sminktrendjeit vetítették elénk a világsztárok. Larion Oscar sminkmester elárulja, ki volt az az 5 szépség, akik tényleg varázsoltak a sminkjükkel. Tanulj tőlük!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.