Ezért nem pálya a plasztikai műtét George Clooney-nak

Forrás: AFP/Jose Jordan -
plasztikai műtét öregedés fiatalság George Clooney hajfestés plasztikai sebészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney-nak tényleg jól állnak az évek, és esze ágában sincs felvenni a harcot ellenük. Most elárulta, miért.

George Clooney nem hisz a fiatalság megőrzéséért folytatott ádáz küzdelemben. A hollywoodi sztár számára, akit ma is a világ egyik legsármosabb férfijaként tartanak számon, éppen ezért nem megoldás a sebészkés, de még a hajfestés sem.

Forrás: AFP/Jose Jordan

Ugye nem hitted, hogy az öregedés miatt plasztikáztatunk?

Emlékszel még Renee Zellwegerre, mekkora botrányt kavart, amikor egy teljesen másmilyenre szabott arccal jelent meg egy díjátadón tavaly? Bár a színésznő nem kötötte senki orrára, mi állhat a hatalmas változás mögött, az tény, hogy a világ könyörtelen a rivaldafényben élő emberekkel szemben - csak úgy, ahogyan saját magukkal és közvetlen környezetükkel is könyörtelenek. De biztos, hogy az öregedés ellen küzdünk, nem pedig valami más ellen? Ennek járt utána a Life.hu ITT egy kultúrantropológus segítségével.
George Clooney és felesége a házasság mellett alkut is kötött egymássalhttp://www.life.hu/intim/20150518-george-clooneyes-felesege-amal-egy-hetnel-tobb-idot-nem-toltenek-el-egymas-nelkul.htmlA sármos színész legújabb interjújában vallott a feleségével kötött alkuról: egy hétnél tovább soha nem lesznek távol egymástól. Ez lehet a boldog házasság titka?Intim--Elvesztette mellbimbóit a fiatal nő plasztikai műtét miatthttp://www.life.hu/drlife/20150109-plasztikai-muteti-hiba-miatt-eltavolitottak-a-no-mellbimboit.htmlLaura Damiani megműttette melleit, ahogy évente több, mint ezer másik brit nő is, de a műtétből horrorsztori lett… Dr. LifeThinkstockGeorge Clooney filmje hatalmas bukáshttp://www.life.hu/news/20150525-george-clooney-filmje-hatalmas-bukas.htmlA Brad Bird rendezésében, George Clooney főszereplésével készült Holnapolisz című sci-fi nagyon gyengén szerepelt az első hétvégéjén.News--Pikáns fotózáson vett részt VV Fanni - Plasztikai műtétek sorozatát tervezihttp://www.life.hu/bulvar/20150314-pikans-fotozason-vett-reszt-a-valovilag7-jatekosa-vv-fanni-nagyobb-mellekre-vagyik-a-lany.htmlVV Fanni a minap fehérneműben pózolt egy hazai cég katalógusfotózásán, előtte való este pedig egy plasztikai sebésznél zokogott hosszú perceken át a teste miatt. Pedig pont az alakja az, amiért nem kell szégyenkeznie. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huHoppá! George Clooney felesége pocsékul főzhttp://www.life.hu/news/20150514-george-clooney-vilagihru-szinesz-felesege-amal-alamuddin-pocsekul-foz.htmlAmióta megnősült George Clooney, szokatlanul bőbeszédű a magánéletét illetően. Legutóbb kikotyogta, hogy libanoni származású felesége, Amal Alamuddin nem tud főzni.News--Levágatta a haját a plasztikagyanús Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/trend/20141027-jessica-simpson-levagatta-a-hajat-es-valoszinuleg-ajakplasztikaja-is-volt.htmlÚj haj, új ajkak? Az énekes-színésznő rövidre vágatott frizuráját tette közzé képmegosztó oldalán – ám a rajongóknak más is feltűnt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.