Ilyen elbűvölő fotót rég láttunk Mihalik Enikőről

Forrás: Instagram/ Mihalik Enikő -
modell kutya Mihalik Enikő barát Koppenhága napsütés cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyik kedvenc magyar modellünk, Mihalik Enikő cuki kutyás képet posztolt Koppenhágából.

A hosszúcombú Enikő ezúttal nem gyönyörű alakjával hívta fel magára a figyelmet, hanem tündéri kutyás fotójával, amit Instagram oldalára posztolt. A modell kis barátjával élvezi a szikrázó napsütést Koppenhágában.

Forrás: Instagram/ Mihalik Enikő

Vetkőzős tánccal szexizik Mihalik Enikő!

A gyönyörű magyar modell dögös vetkőzős táncot mutatott be egy fotózás ebédszünetében. Kattints ide a videóért!

Figyelj a részletekre, és nem lőhetsz mellé - okosan válassz fürdőruhát 2015 nyarára!http://www.life.hu/trend/20150527-furdoruha-2015-nyarara-alak-szerint-szemes-nora-stylist-segit.htmlSzívből gyűlölöd a fürdőruhavásárlást? Idén állj hozzá másként a dolgokhoz, és ne hagyd, hogy a próbafülkék rémes megvilágítása és néhány pluszkiló miatt rémálommá váljon a tökéletes darab megtalálása. Keresd tudatosan az alakodra passzoló darabot, és fogadd meg Szemes Nóra személyi stylist tanácsait. TrendThinkstockHorváth Éva nyerte ma a dekoltázsvillantó versenythttp://www.life.hu/trend/20150529-horvath-eva-modell-musorvezeto-nyerte-ma-a-dekoltazsvillanto-erdemrendet.htmlA modell egy szexi fotóval kívánt szép napot rajongóinak, mi pedig nem hagyhatjuk szó nélkül, hiszen van mit nézni a képen.Trend--Sarka Kata meglepően néz ki!http://www.life.hu/trend/20150529-sarka-kata-modell-a-life-sztarszerzoje-uj-arcat-mutatta-meg-kislanyos-bajjal-pozolt.htmlJókislányos, összefogott haj, bájos tekintet – Sarka Kata úgy néz ki, mintha egy színdarab próbáján, az öltözőben készülődne.Trend--Vagány fotókon meztelenkedik Rosie Huntington-Whiteleyhttp://www.life.hu/trend/20150529-rosie-huntington-whiteley-gyonyoru-fotokon-meztelenkedik-a-francia-lui-magazinban.htmlA szuperszexi modell teljesen meztelenre vetkőzött egy magazin kedvéért – ráadásul nagyon dögös fotók készültek róla.Trend--Détár Enikő még sosem volt ennyire szép!http://www.life.hu/trend/20150528-detar-eniko-meg-sosem-volt-ennyire-szep.htmlRég nem láthattuk ennyire ragyogónak a színésznőt.Trend--Bódi Sylvi szörfruhában is bombázóhttp://www.life.hu/trend/20150528-bodi-sylvi-modell-kulonleges-szorfruhara-cserelte-a-bikinit-de-igy-is-bombazo.htmlA modell megmutatta, milyen különleges ruhában merészkedik a tenger hullámaira, amikor hűvösebb a víz.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.