Kapócs Zsóka Olaszországban tündököl

Forrás: Facebook/ Kapócs Zsóka -
Verona Kapócs Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kapócs Zsóka Veronában készített egy lélegzetellállító fotót. 

Nem csak a csodaszép tájon, de Zsókán is megakadt a szemünk. Eszméletlenül szép, zöld ruhában készült róla egy fénykép, amiről kiderült, Veronában fotózták.

Ezen a borús vasárnapon csak irigykedni tudunk erre a szép kilátásra, na meg Zsóka bomba formájára.

Forrás: Facebook/ Kapócs Zsóka

5 ok, amiért szeretjük a nagyibugyithttp://www.life.hu/trend/20150529-7-ok-amiert-szeretjuk-a-nagyibugyit.htmlA tangák és franciák térhódítása óta egyre inkább eltűnnek a nagyibugyik a sűllyesztőben. Mi azonban kedvesen emlékezünk rájuk, és eláruljuk, miért jó néha a nagyibugyi. TrendThinkstock5 ok, amiért szeretjük a nagyibugyithttp://www.life.hu/trend/20150529-7-ok-amiert-szeretjuk-a-nagyibugyit.htmlA tangák és franciák térhódítása óta egyre inkább eltűnnek a nagyibugyik a sűllyesztőben. Mi azonban kedvesen emlékezünk rájuk, és eláruljuk, miért jó néha a nagyibugyi. TrendThinkstockAzta! Hódi Pamela egyre dögösebbhttp://www.life.hu/trend/20150528-hodi-pamela-nagyon-szexi.htmlHódi Pamela hosszú lábakat és igencsak dögös dekoltázst mutatott a Facebookon.Trend--Tolvai Reni is csatlakozott a smink nélkül szelfiző sztárokhozhttp://www.life.hu/trend/20150526-tolvai-reni-smink-nelkul-szelfizett.htmlTolvai Reni bikiniben lőtt magáról egy szelfit, amin nem visel sminket. Nagyon csinos!Trend--Ciciszélek, hosszú lábak - Ezt mutatták a celebnők a Billboard Music Awardsonhttp://www.life.hu/trend/20150518-billboard-music-awardson-divatoznak-a-hiressegek.htmlAhogy ez a díjátadókon lenni szokott, a hírességek a Billboard Music Awardson is kitettek magukért. Azaz inkább kitették a magukét. TrendAFPA bugyimodellek simán járkálhatnak igénytelenülhttp://www.life.hu/trend/20150514-behati-prinsloo-adam-levine-victorias-secret-modell-felesege-smink-nelkul.htmlA világ legjobb pasijának többször megválasztott Adam Levine felesége angyalszárnyakkal tökéletes megjelenésű, viszont többször láthattuk már, hogy smink nélkül átlagosabb, mint bármelyik lány a sarki közértben. Most újra megmutatta. TrendNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.