Divat a szőr? Hónaljpamaccsal gálázott a Csajok sorozat sztárja

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
Miley Cyrus gála Csajok (sorozat) hónaljszőr Jemima Kirke New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jemima Kirke egy New York-i gálaesten szőrös hónaljjal mutatkozott.

Miley Cyrus után szabadon? Ezúttal a Csajok című sorozat Jessája, Jemima Kirke állt be a „szőröző" sztárok sorába.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A 30 éves színésznő hétfő este tette tiszteletét a CFDA Fashion Awards New York-i gálaestjén, ahol hasán kívül hónaljpamacsát is megmutatta a nagyérdeműnek. A szőrzet befestéséig azonban már nem merészkedett a színésznő, pedig vadóc kolléganője, Miley Cyrus korábban ezt is bevállalta.

Gyönyörű nők, akik nem szégyellik, hogy szőrösek

Alapkövetelmény, hogy mindig tökéletesen nézzenek ki: talán senki nem szőrtelenít annyit, mint a híres színésznők és modellek. Kivételek azonban itt is akadnak: Carmen Krass vagy Julia Roberts például cseppet sem szégyelli pihéit - a Life.hu teljes cikkét ide kattintva olvashatod el!
Berki elmondta a véleményét a szőrös "macskáról"http://www.life.hu/bulvar/20150423-berki-krisztian-az-eden-ejjelben-a-szorrol-beszel.htmlAz Éden Éjjelben szóba került a szőrtelenítés, amiről nyilván Berki Krisztiánnak is volt véleménye...TV + Bulvár--Pixie frizkóval sokkol a Csajok sztárja, Lena Dunhamhttp://www.life.hu/trend/20150321-lena-dunham-a-csajok-sorozat-alkotoja-pixie-frizurara-valtott-es-kiposztolta.htmlLena Dunhamnek nem kell sok, hogy sokkoljon. A Golden Globe előtt például félmeztelenül, mellbimbótapaszban feszített, aztán pedig azzal került a címlapokra, hogy állítólag molesztálta a húgát. Most legalább csak a fordászig ment el.TrendOrigoSemelyik testrészét nem szőrteleníti a 19 éves lány - Mindene bundáshttp://www.life.hu/trend/20150529-semelyik-testreszet-nem-szorteleniti-a-19-eves-lany.htmlEgy egyetemista lány először csupán esszét írt arról, milyen mindenhol szőrösnek lenni, majd képeket is megosztott magáról. Elárulta, annak ellenére, hogy 11 éves kora óta nem szőrtelenített, nagy az önbizalma, és jól érzi magát. TrendOrigoLena Dunham már megint nem bírt magávalhttp://www.life.hu/trend/20150526-lena-dunham-egy-szal-fehernemuben-pozol.htmlA Csajok sorozat írója, rendezője és főszereplője ezúttal fehérneműben mutatta meg habtestét. De a melltartót legalább magán hagyta.Trend--Csúnyán átverték! Mádai Vivien negyedmillióért szőrtelenítetthttp://www.life.hu/trend/20150424-madai-vivien-musorvezeto-negyedmillioert-szortelenitett-de-az-eredmeny-elmaradt-es-rajott-atvertek.htmlA mosolygós műsorvezető nem sajnálta a pénzt, ám a várva várt eredmény elmaradt. Mádai Viviennek be kellett látnia, csúnyán átverték.TrendOrigo„Nem kértem altatást, így tudtam kifizetni" – Abortuszáról vallott Jemima Kirkehttp://www.life.hu/drlife/20150415-jemima-kirke-szineszno-altatas-es-erzestelenites-nelkul-tudta-csak-kifizetni-az-abortuszat.htmlA Csajok című sorozat sztárja nyolc évvel ezelőtt esett teherbe akkori barátjától. Jemima Kirke akkor úgy döntött, nem vállalja a babát – ennek megpróbáltatásairól beszélt egy, a nők gyermekvállalási jogaiért küzdő szervezet videójában.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.