Hoppá! Kirakta a fenekét a celebcsemete

Forrás: Instagram/ Tallulah Willis -
Rumer Willis fenék Kardashian villantás Tallulah Willis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bruce Willis és Demi Moore legkisebb lánya sem szégyenlős, ugyanis megvillantotta a nagyvilágnak formás fenekét.

Nemrég Rumer Willis posztolt bikinis fotót, ezúttal pedig az alkohol- és drogproblémákkal küzdő hugica, a 21 éves Tallulah posztolt villantós fotót.

Azért nem egy Kardashian-fenék, de hajaz rá.

Forrás: Instagram/ Tallulah Willis

100 év frizuratrendje 1 percbenhttp://www.life.hu/trend/20150602-100-ev-frizuratrendje-1-percben.htmlAz 1910-es évektől a 2010-es évekig veszi sorra a videó az aktuális frizuratrendeket.TrendOrigoHónaljfehérneművel sokkol a luxusmárkahttp://www.life.hu/trend/20150602-honaljfehernemuvel-sokkol-a-luxusmarka.htmlA Jain Pain fehérneműmárka becsapós kampánnyal akar vásárlókat nyerni. Cicik és popsik helyett hónalj-, térd- és könyökhajlatokban, -domborulatokon fotózták a szexi fehérneműket.TrendOrigo5+1 eset, amikor a Kendall-Kardashian família sokkolta a világothttp://www.life.hu/trend/20150602-a-jenner-kardashian-csalad-tobbszor-sokkolta-mar-a-vilagot.htmlHa világhírű celeb, akkor az utóbbi években mindenkinek a Kardashian-Jenner család tagjai jutnak az eszükbe, feltéve, hogy az ember képben van a valóságshow-k világával, a home videókkal és az állandó magamutogatással. Bruce Jenner nővé alakulása kétségkívül hatalmas esemény, de lássuk, melyek voltak még azok a pillanatok, amikor még azok is felszisszentek, akik szívből gyűlölik a bulvármédiát. TrendAFP5 kérdés a szépségről: Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20150527-5-kerdes-a-szepsegrol-palvin-barbi.html21 éves, de már 4 éve a L'Oreal szépségnagykövete, rengeteg magazin címlapjáról mosolygott ránk, ám a sok utazás és a smink az ő bőrét is megviseli. A Life.hu sorozatában ezúttal a gyönyörű magyar modellt, Palvin Barbit faggattuk szépségtitkairól. TrendFotó: Margitay Klára/Life.huGiorgio Armani egy szál fecskében lazulthttp://www.life.hu/trend/20150601-giorgio-armani-egy-szal-fecskeen-elvezte-a-tengerpartot-es-a-napsutest.htmlA 80 éves olasz divattervező egészen új oldalát mutatta meg a spanyol tengerparton.Trend--Cuki ajándékkal kedveskedtek a kis Sarolta hercegnőnekhttp://www.life.hu/trend/20150601-sarolta-hercegnonek-cuki-ajandekkal-kedveskedtek.htmlA meglepetést édesapja, Vilmos herceg vette át egy hétvégi lovaspóló mérkőzésen.TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.