El sem hinnéd, kik varrják a Miss Universe jelöltjeinek ruháit!

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
Miss Universe Hungary megváltozott munkaképességűek estélyi ruha Zoób Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak pár nap van hátra a Miss Universe Hungary döntőjéig, a lányok már a ruhapróbánál tartanak. Az idén kifejezetten különleges ruhákat fognak viselni a színpadon, amelyeket megváltozott munkaképességűek varrtak számukra.

Mi minden derül ki egy szépségverseny kapcsán! Hazánkban, a Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft több kis eldugott üzemében készül számos közismert, méregdrága világmárka egy-egy darabja vagy valamely kiegészítő kelléke. Ezeket mind megváltozott munkaképességű dolgozók készítik, akik most a Miss Universe Hungary lányainak varrják Zoób Kati divattervező által megálmodott ruhakölteményeket.

El sem hinnéd kik varrják a Miss Universe jelöltjeinek ruháit! Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Nem szoktam szépségkirálynős rendezvényeket patronálni, de ez most kifejezetten fontos. Létezik egy kiváló projekt ,egy nonprofit állami kft-vel közösen, ahol több ezer megváltozott munkaképességű ember dolgozik. Hatalmas a szaktudásuk, fantasztikus nemzetközi márkáknak dolgoznak bérmunkában. A Miss Universe Hungary produkció pont alkalmas arra, hogy megmutassuk, ezek az emberek milyen különleges minőséget tudnak készíteni. Ezeket az estélyiket mi tervezzük, készítjük elő gyártásra, és a sokféle megváltozott munkaképességű ember varrja össze. Van, akinek a vérnyomása magas, van, aki kerekesszékben ül, de ők általában türelmesebbek, többet foglalkoznak egy munkadarabbal. A versenyszellemből, a szó tempóját illetően ki kell, hogy maradjanak, de a minőségi versenyben nagyon is az élen járnak" - mesélt a projektről Zoób Kati, akinek a ruhái bárkiből királynőt varázsolnak, akár egy próba erejéig is.

Itt megnézheted, milyen ruhacsodák kerültek ki a kezeik közül!

/1506/Miss_201563174648Merész ruhában áll színpadra Czippán Anetthttp://www.life.hu/bulvar/20150602-veszelyes-ruhaban-all-szinpadra-czippan-anett-amiss-universe-hungary-verseny-musorvezetojekent.htmlKiválasztotta színpadi ruháját Czippán Anett, aki a Miss Universe Hungary szépségverseny műsorát fogja vezetni szombaton este az Erkel Színházban. Merész darabra esett a választása!TV + Bulvár--Csupaszív lányok versenyeznek a Miss Universe Hungary koronáért!http://www.life.hu/bulvar/20150602-ok-versenyeznek-a-miss-universe-hungary-koronaert-bemutatjuk-vajna-timi-szepsegeit.html16 gyönyörű lány száll versenybe szombat este az Erkel Színházban a Miss Universe Hungary 2015 koronájáért. Olyan lányok, akiknek a legszebbnek járó koronán kívül csupa hétköznapi vágyaik vannak, átlagos életet élnek, tanulnak. Segítik az elesetteket, vagy törekszenek a „világbékére", azaz a földet érintő globális problémák megoldására. Bemutatjuk őket!TV + BulvárOrigoVajna Tímea nők ezreinek segíthttp://www.life.hu/news/20150602-vajna-timea-nok-ezreinek-segit.htmlEgyre feszítettebb tempóban dolgozik Vajna Tímea, akinek minden gondolata a Miss Universe Hungary körül forog. A szépségverseny tulajdonosa maximalistának vallja magát, és valóban: amibe belekezd, azt sikerre is viszi. Blogot vezet, szépségtippekkel segít nők ezreinek, most pedig ösztöndíjat alapít.NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huHűha! Bikinibe bújtak Vajna Timi szépségkirálynői – Szexi szépségek, dögös domborulatokhttp://www.life.hu/bulvar/20150601-vajna-timea-a-miss-universe-szervezoje-megvalasztotta-a-miss-bikini-es-miss-extrem-szepseget.htmlNémeth Máté, a Life.hu nagyszájú riportere igazán kitüntetett helyzetben volt, hiszen részt vehetett a Miss Bikini- és Miss Extrém-választáson, ahol még Vajna Tímeát is mikrofonvégre kaphatta. TV + BulvárOrigoElfáradt a szervezkedésben Vajna Timihttp://www.life.hu/bulvar/20150528-vajna-timi-uj-fotot-posztolt-facebookra.htmlVajna Timi teljes erőbedobással szervezi a szépségkirálynő-választást. Most úgy tűnik, mintha pihenésre lenne szüksége.TV + Bulvár--Dobó Kata egykori vetélytársa készíti fel Vajna Timi szépségeithttp://www.life.hu/bulvar/20150518-dobo-kata-egykori-vetelytarsa-rabakozi-andrea-kesziti-fel-vajna-timi-szepsegeit-a-megmerettetesre.htmlGeszti Péter egykori múzsája, az Áj lav jú című nagysikerű klip bombázója, Rábaközi Andrea vette szárnyai alá a Miss Universe Hungary szépségeit.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.