Solange Knowles fashion week Kate Hudson mustra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a nyár, a sztárok kedvenc színei a héten mégis a fekete, a bronz és az őszies narancs voltak. De szemet hunyunk efelett, hiszen láttunk számtalan csodás kreációt, és persze bakikban sem volt hiány. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Az örök sláger

A feketét és a fehéret képtelenség megunni, azt azonban imádjuk, hogy ha valaki mer újat mutatni. Solange Knowles Toni Maticevski-kreációja eszméletlen volt: Különleges, hipermodern, és istenien állt a világsztárnak. És az a rúzs... Halle Berry outfitjétől viszont nem voltunk elájulva: Halle túl jó nő ahhoz, hogy ne mutassa meg a combjait, emellett rajta jobban szeretjük a színeket, a mintákat.

Kombinálni tudni kell

Akkor most hogy is van ez? A táska és a cipő legyen egyszínű? Holland Roden remekül választott outfitet, és ami külön feldobja a szettet, az a lazacos narancs clutch, ami pontosan olyan színű, mint a színésznő rúzsa. Elizabeth Banks azonban nem játszott a színekkel: tetőtől talpig pirosba öltözött. Ez szinte sosem működik jól, mert egy szín túl sok, nála azonban láss csodát, bevált a dolog – mesésen nézett ki!

Ha becsúszik a baki

Egy dolog, hogy Jena Malone, Az éhezők viadala színésznője csinosabb volt a vörös tincseivel, a sötét rúzzsal kombinálva pedig elég ijesztőre sikeredett a megjelenése. Mae Whitman is hibázott, nem is egyet: a frizura ugyan modern, de a színésznő arcformájához nem ez volt a legjobb választás. Ezt a halvány rózsaszín rúzst pedig egyvalaki tudja viselni, és az Pamela Anderson.

Maga a tökély

Kate Hudson hihetetlen formában van, és most azt is megmutatta, hogy egy kis mellű nő is lehet őrülten szexi egy mélyen dekoltált ruhában. De Rosie Huntington-Whiteley szettje is megér egy misét: ő is egy olyan színt választott, ami nagyon keveseknek áll jól, és milyen jól tette!

Halmozd a rojtokat!

Idén nyáron a rojtos ruhák nagyon divatosak, de elegáns darabokon is működik a dolog. Olivia Cooke döntését elfogadjuk, mi azonban vagy csak alul, vagy csak felül viseltünk volna rojtos holmit. Malin Akerman ruháján azonban nem találunk fogást: a fazon, a stílus nagyszerűen állt a színésznőnek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.