Solange Knowles fashion week kritika ruha esemény Beyoncé New York rendezvény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl sok? Maga a tökély? Csak az énekesnőn nem mutat jól a darab? Megosztja a véleményeket Beyoncé testvérkéjének nemrég viselt ruhája.

Két részre szakadt most a világ: akik imádják, és akik utálják Solange Knowles új stílusát. Beyoncé húgocskája ugyanis maga mögött hagyta a színes-mintás korszakát, és egy letisztult, szoborszerű Toni Maticevski darabban jelent meg egy New York-i rendezvényen.

Forrás: AFP/Andrew H. Walker

Míg egyes divatimádó rajongók örömmel üdvözölték az énekesnő újítását, addig a többiek vagy a túl sok részletet magába foglaló ruhában, vagy Solange-ban keresték a hibát: nekik nem jött át az outfit. Te mit gondolsz?

Neked tetszik Solange ruhája?

Öltözz úgy, mint Solange Knowles!

A Life.hu sorozatában megmutatjuk nektek, hogyan öltözhettek úgy, mint az igazi hírességek, és hol szerezhetitek be a hasonló ruhadarabokat itthon, kedvező áron. Nézd meg ITT, hogy öltözködhetsz úgy, mint Solange!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.