Álomszép dekoltázsvillantó ruhában Vajna Timi

Vajna Timi ruhaköltemény Nagy Nikoletta Miss Universe Hungary estélyi dekoltázs szépségkirálynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss Universe Hungary szépségkirálynő választás tulajdonosa, Vajna Timi, csodás estélyiében tündökölt, amelyben dekoltázsát virágok fonták körül.
Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Tizenhat lányból választották ki szombaton este, egy nagyszabású gálaműsor keretében a Miss Universe Hungary győztesét, aki a szépséges Nagy Nikoletta lett. Vajna Timi a verseny tulajdonosa, az elő műsor elején csodás mélyvörös ruhakölteményen libbent be a színpadra, majd erre cserélte. A finom mintákkal takart dekoltázs magáért beszélt, és Andy Vajna biztos büszke volt fiatal feleségére.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu
/1506/Ami_a201567151846Baukó Éva mellén fura dinók tanyáznakhttp://www.life.hu/trend/20150607-bauko-eva-a-valovilag-egykori-szereplojenek-mellen-fura-dinok-tanyaznak.htmlVicces pólóban feszített Éva, akinek melleire két pánkdinó vigyázott.Trend--Furcsa tetkó virít Tóth Gabinhttp://www.life.hu/trend/20150606-toth-gabi-enekesno-az-rtl-klub-xfaktor-mentora-furcsa-absztrakt-tetovalast-villantott.htmlMintha összefirkálták volna az énekesnőt – reméljük ezt nem gondolta komolyan!Trend--Horváth Éva végtelen lábakat villantotthttp://www.life.hu/trend/20150604-horvath-eva-modell-musorvezeto-szexi-vegtelen-labakat-villantott.htmlNem semmi virgácsok libbentek ki a modell hosszú ruhája alól, vajon mennyit edzett ezekért a vádlikért Éva?Trend--Arcot mosni mindenki tud - vagy mégsem? http://www.life.hu/trend/20150605-a-leggyakoribb-hibak-amiket-elkovethetsz-az-arcmosasnal.htmlÚgy tűnhet, hogy az arcmosás az egyik legegyszerűbb bőrápoló rutin, de ha nem csinálod helyesen, akkor további következményekkel kell számolnod. Jöjjön néhány gyakori hiba, de abban is segítünk, hogyan javítsd ki őket!TrendThinkstockKate Hudson vagy Rosie Huntington a dögösebb? Heti stílusmustra http://www.life.hu/trend/20150605-kate-hudson-vagy-rosie-huntington-a-dogosebb-heti-stilusmustra.htmlItt a nyár, a sztárok kedvenc színei a héten mégis a fekete, a bronz és az őszies narancs voltak. De szemet hunyunk efelett, hiszen láttunk számtalan csodás kreációt, és persze bakikban sem volt hiány. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. TrendAFPVictoria Beckham bemutatta 2015 legújabb slágerét!http://www.life.hu/trend/20150606-victoria-beckham-bemutatta-2015-legujabb-slageret-a-culottes-nadragot.htmlA divattervező, aki az egyszínű és letisztult ruhadarabok híve, manapság újfajta stílusleckékkel lepi meg rajongóit.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.