Jennifer Lopez stílust váltott? A legemlékezetesebb darabok a Tony-gála vörös szőnyegéről

fashion week Helen Mirren Kendall Jenner Vanessa Hudgens Carey Mulligan vörös szőnyeg estélyi ruha Jennifer Lopez Tony-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt hiány a csillogásban a hétvégi Tony-díjátadón, ahol minden sztár igyekezett kitenni magáért. Lássuk, kinek hogy sikerült.

Az est legnagyobb meglepetése minden bizonnyal Jennifer Lopez volt, hiszen az énekesnő, aki eddig szinte minden alkalommal igyekezett minél többet megmutatni bombasztikus testéből, most szinte betakarózott csodaszép, éjkék, földig érő Valentinójába.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A hamvas Vanessa Hudgens igazi nyártündér volt ebben a hatalmas virágmintával díszített Naeem Khan darabjában.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Kendall Jenner sem hiányozhatott az eseményről: a Kardashian-Kendall família modellüdvöskéje egy extramini, csillogó flitterekből kirarakott Calvin Kleinben képviselte magát.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A csodálatos Helen Mirren mindenkit lenyűgözött: a 69 éves színésznő egy hófehér, csipkés-gyöngyös estélyiben vette át a legjobb színésznőnek járó díjat.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Bár a Met-gálán sikerült elkápráztatnia bennünket, most sajnos nem mondható el ugyanez el Carey Mulligan sötétvörös Balenciagájáról. Egy drámaibb smink vagy kiegészítő esetleg segíthetett volna az összképen.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Elisabeth Moss nevét már akkor megjegyeztük, amikor az egyébként bájos és tehetséges színésznő bemutatott a kamerának. Külön öröm látni, hogy a színésznőnek nem csupán a humora, hanem a stílusérzéke is a helyén van.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Ki volt a legszebb a Tony-díjátadó gálán?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.