Így kényezteti Pippa Middleton az unokahúgát, Sarolta hercegnőt

Forrás: AFP/Miguel Medina -
vásárlás Pippa Middleton Katalin hercegnő kislány üzlet Katalin hercegné Sarolta hercegnő cuki gyerekruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak 6 hetes a nővérének, Katalin hercegnének a másodszülött gyermeke, a kis Sarolta, de Pippa Middleton máris elhalmozza a csöppséget szeretetével és új ruhácskákkal.

Ilyen egy igazi gondoskodó nagynéni! Pippa Middleton már most agyonkényezteti unokahúgát, a 6 hetes Sarolta hercegnőt.

Forrás: AFP/Miguel Medina

Katalin hercegné fenekéről elhíresült húga a minap nővére kedvenc gyermekruhaüzletében járt Chelsea-ben, ahol alaposan be is vásárolt a csöppségnek: egy nyomott mintás felsőt, egy hozzá illő alsót, egy kis kardigánt és egy fodros gallérú blúzt is vett neki. Az eladó szerint Pippa egészen a kislány megszületéséig nem vásárolt semmilyen ruhaneműt, mert nem tudta, kislány vagy kisfiú lesz-e a csöppség.

Minden, amit Sarolta hercegnő nevéről tudnod kell

Május 2-án megszületett Katalin és Vilmos második gyermeke, aki a Charlotte Elizabeth Diana, vagyis a Sarolta Erzsébet Diána nevet kapta. Vajon mit jelent ez a név a brit királyi családnak? És mit jelent a briteknek? Ennek néztünk utána ITT.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.