Dögös címlaplány lett Beyoncé anyukájából

Forrás: Ebony -
édesanya korona címlaplány királynő magazin Beyoncé Tina Knowles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű énekesnő átengedte a királynői címet anyukájának: Tina Knowles-Lawson koronával a fején pózol egy magazin borítóképén.

Ki mondta, hogy csak egy királynő létezik Beyoncé családjában? Tina Knowles-Lawson igazi uralkodóként vette birtokba az Ebony magazin júliusi címlapját: vörös ruhájában, piros rúzsával és arany koronájával a fején már értjük, kitől sajátította el Beyoncé a nőiesség fortélyait.

Forrás: Ebony

- olvashatók a nemrég férjhez ment Tina szavai lánya, Solange Instagram oldalán.

Aki királynőnek született: így öltözik uralkodónőnek Beyoncé

Beyoncé kétségkívül a pop királynője, nem hiába nyerte el annak idején a Queen B becenevet. A név pedig kötelez: lássuk ITT, hogyan bizonyítja be mindezt már a puszta ruhaválasztásaival.
A meztelen Miley Cyrus a disznójával pózol a címlaponhttp://www.life.hu/trend/20150609-miley-cyrus-meztelenul-disznojaval-pozolt-a-paper-magazin-cimlapjan.htmlA 22 éves énekesnő Bubba Sue nevű disznójával pózol meztelenül a Paper magazin címlapján.Trend--Beyoncé nagy bejelentést tett! Mindenkit meglepett!http://www.life.hu/ez-zsir/20150609-beyonce-enekesno-szerint-a-vegan-etrend.htmlAz énekesnő Twitter oldalán közölte, hogy nagy bejelentést tesz hétfőn a televízióban. Sokan azt gondolták, hogy új albumot ad ki, még többen bíztak abban, hogy terhességét fogja bejelenteni. Erről azonban szó sem volt, egészen más hírt adott közzé Beyoncé.Ez Zsír!--Hatalmas port kavart a modell szoptatós címlapjahttp://www.life.hu/csalad/20150527-nicole-trunfio-az-elle-magazin-cimlapjan-szoptatta-meg-kisfiat.htmlNicole Trunfio az Elle magazin ausztrál kiadásának júniusi címlapján szoptatja kisfiát, Ziont. Az előfizetőknek készült borítókép, ahogyan az várható volt, nagy visszhangot keltett.CsaládOrigoÍgy rázza a hátsóját Beyoncéhttp://www.life.hu/intim/20150605-beyonce-megmutatta-hogyan-kell-razni-a-meretes-popsit.htmlAz énekesnő megmutatta, hogyan kell bánni a méretes popóval. Tanuld el Beyoncétól a csábítás művészetét!IntimOrigoSzabó Zsófi: „Nem az volt az álmom, hogy címlapokon szerepeljek"http://www.life.hu/bulvar/20150402-szabo-zsofi-szineszno-az-rtl-klub-sztarja-bevallotta-edesanyja-eroltette-hogy-szineszno-legyen-es.htmlA színésznő őszintén mesélt édesanyjához fűződő viszonyáról, és arról, milyen diktatórikus elvek alapján nevelték.TV + Bulvár--Beyoncé a Kacsamesékre táncol - Ez a videó megvan már?http://www.life.hu/bulvar/20150529-beyonce-single-ladies-cimu-klipje-a-kacsamesek-betetdala-alatt-vicces-video.htmlNagyon szeretjük Beyoncét, és ezúton is sajnáljuk, amiért a Single Ladies alább is látható klipjének nézése közben nem bírtuk ki nevetés nélkül. Mert persze, ő maga csodás, de a Kacsamesék zenéje valami egészen új élményt ad a számnak.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.