Rá sem ismerni Tolvai Renire: Mi történt a szépséges énekesnővel?

Forrás: Instagram/tolvaireni -
énekesnő Tolvai Renáta Tolvai Reni Instagram Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet elégszer elmondani, illetve leírni, mennyire jól néz ki Tolvai Reni. Közösségi oldalán azonban találtunk egy olyan képet, melyre kétszer kell ránézni ahhoz, hogy egyszer felismerjük Renit.

Az énekesnő Instagram oldalán tette közzé ezt a fekete-fehér képet, melyen jellegzetes tusvonala nélkül szinte alig lehet rálismerni. Ennek ellenére álomszép, és ezt a rajongói is így gondolják:

Forrás: Instagram/tolvaireni

Így vétkezik Reni és Kállay-Saunders András, ha senki sem látja őket

"A mindennapokban egyébként nagyon odafigyelünk Andrással arra, hogy mit eszünk: rengeteg fehér húst, rizst és salátát fogyasztunk, mindkettőnknek fontos, hogy egészségesen táplálkozzunk. Ez így megy egészen vasárnapig, akkor viszont mindketten bűnözünk: akkor eszünk meg minden olyasmit, amit egyébként nem szabad, úgyhogy pizzát rendelünk, vagy elmegyünk hamburgerezni" - mesélte korábban az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.