Hat órát töltött a fodrásznál Eva Mendes

Forrás: AFP/Michael Loccisano -
frizura Ryan Gosling Eva Mendes Esmeralda Amada Gosling haj szépségápolás Hollywood fodrász szalon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába, a szépségért meg kell szenvedni - ezt pedig Eva Mendes is nagyon jól tudja.

Eva Mendes nem ismer tréfát, ha méltán híres szépségének megőrzéséről van szó.

Forrás: AFP/Michael Loccisano

A színésznő, aki még melegítőben sem hajlandó soha mutatkozni, összesen hat órát töltött egy neves hollywoodi fodrászszalonban, ahonnan végül egy egyszerű copfba fogott frizurával távozott. Hogy megérte-e, azt mindenki döntse el, miután ITT megnézte a végeredményt.

Hosszú órák ide vagy oda, az újdonsült anyuka valószínűleg nagyon élvezte, hogy végre magával is foglalkozhat: Evának tavaly szeptemberben született meg kislánya Ryan Goslingtól, aki a különleges Esmeralda Amada nevet kapta szüleitől.

Őrülten jó frizurák - Így hódíts a jó időben!

Hullámos bubi Emma Stone-módra, egy vagány pixie, ahogyan Scarlett Johansson is csinálja, avagy a Suki Waterhouse-féle sellőlányos hullámok? Most mindent lehet! A Life.hu ITT mutatta meg, milyen frizurákkal hódítanak a világsztárok a jó időben. Érdemes tanulni tőlük!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.