Új tetoválást csináltatott Fekete Pákó - Vajon mit varratott magára?

Forrás: RTLKLUB -
Fekete Pákó fotó tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bulikirály sokáig csak tervezgette, most azonban meg is valósította nagy álmát: új tetoválást csináltatott.

Pákó elérkezettnek látta az időt arra, hogy újra tetováltasson magára, méghozzá nem mást, mint a saját művésznevét. A nagyszájú celeb a leírtak alapján nagyon nehezen bírta a megpróbáltatást.

Forrás: Facebook/Fekete Pákó

Bebizonyították: hamis vád volt a KFC-s rántott patkányhttp://www.life.hu/news/20150623-hamis-volt-a-vad-a-kfc-gyorsetterem-rantott-patkanya.htmlA gyorsétteremlánc DNS-teszttel igazolta, hogy a múlt héten hatalmas port kavaró patkány valójában nem az volt, aminek látszott.NewsOrigoBörtönbe került P. Diddy, amiért rátámadt a fia edzőjérehttp://www.life.hu/news/20150623-p-diddy-rappert-letartoztattak-es-bortonbe-kerult-amiert-egy-kettlebell-sulyzoval-ratamadt-fia.htmlKülföldi sajtóértesülések szerint egy kettlebell súlyzóval ment neki a férfinak fia egyetemén.News--Letartóztatták Paris Hilton 21 éves öccséthttp://www.life.hu/news/20150623-letartoztattak-es-hazi-orizetben-tartjak-paris-hilton-occset-conrad-hiltont.htmlNem sokkal azután tört be exbarátnője otthonába Conrad Hilton, hogy a lány távoltartási végzést kért ellene. Az örököst most házi őrizetben tartják.News--Ejha! Alig lehet ráismerni Gillian Andersonrahttp://www.life.hu/trend/20150522-gillian-andersonra-a-hannibal-sorozat-es-az-x-aktak-sztarjara-alig-lehet-raismerni.htmlHihetetlenül szexi, szőke tincseivel alig lehet ráismerni Gillian Andersonra, aki eddig talán egyetlen szerepe kedvéért sem nézett ki ennyire bombasztikusan!Trend--Így még nem láthattad a dögös színésznőt - Sofia Vergara új oldalát mutatta meghttp://www.life.hu/trend/20150622-sofia-vergara-smink-nelkuli-fotot-tett-kozze.htmlA csodaszép latin színésznő gondolt egy merészet, és egészen új oldalát mutatta meg Instagram oldalán.TrendOrigoMaszkos férfiak rabolták el a menyasszonythttp://www.life.hu/news/20150622-maszkos-ferfiak-elraboltak-a-menyasszonyt.htmlSokan azt hitték egy esküvőn, hogy emberrablás történt, annyira jól játszotta a szerepét néhány vendég. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.