Habkönnyű nyári smink forró napokra

Forrás: Thinkstock -
sminktipp sminktrükk Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attól még, hogy nyár van, nem kell lemondanod a sminkelésről - Larion Oscar most bemutatja kedvenc, habkönnyű nyári sminkjét!

Kezdd az alapoknál!

Nyáron is a körültekintő arctisztítással és bőrtípusnak megfelelő hidratálással kezdődik a sminkelés. Használj pórusösszehúzó báziskrémet a hidratálás után, hogy még ragyogóbb legyen az arcod. Legyen friss és természetes a megjelenésed! Az egységes bőrszín kialakításhoz válassz vízbázisú, könnyű szerkezetű, színezett hidratálókrémet, hogy védve legyen az arcod. A ragyogó bőr napbarnított hatását fokozzák az aranyos, rezes bronzfények.

Forrás: Thinkstock

Erre figyelj!

Ha igazán trendi szeretnél lenni, kerüld a gyöngyházfényű, csillogó textúrákat!

Ragyogj!

A természetes ragyogást másképp is elérheted. Sokkal izgalmasabb, ha úgymond anyagában csillog a bőr. Highlighterrel emeld ki az arcod bizonyos pontjait: a szemzugot, a szemöldökcsontot, valamint az arccsontot. Szépen dolgozd össze a színezett hidratálókrémmel! Az egészségtől sugárzó, napbarnított arcszínt pillanatok alatt elérheted, ha krémes bronzosítót használsz. Könnyedén összemoshatod a krémes textúráját a színezett hidratálókrémmel, ha az arccsont alá ívesen a halánték irányába teszed fel.

Ha hideg bőrszíned van, keverj hozzá egy kis rózsaszínt, ha meleg bőrszíned van, akkor jól illik hozzá a narancs, a terrakotta. Az élénkítést az arccsontra tedd, így jól érvényesül majd alatta a napcsókolta bronzosító. Kontúrmentesen dolgozd össze, hogy a színek találkozásánál fedjék egymást a textúrák, majd porpúderrel finoman fixáld le.

Forrás: Thinkstock

Jöhet a szem!

Legyen fénytől ragyogó a szemed! Szemszíntől függetlenül a napbarnított bőrön jól mutatnak a fémes, króm textúrák. A szezon kedvencei a pezsgőpink, az arany, a réz, a lime, a fahéj, a bronz és a zafírkék - ezek tündöklően izgalmasak a napfényben. Mindenképpen tartós és vízálló terméket válassz, hogy szemsminked stabil legyen. Nappal a krémes textúrákat részesítsd előnyben. Fantasztikus választékban kaphatók szemceruzák és szemhéjkrémek. Szempilláidat kizárólag vízálló változattal emeld ki, ha nem akarod, hogy elkenődjön. Játssz az érzékekkel, és a feketén kívül próbálj ki bátran színes szempillaspirálokat is.

Barna szemhez ideális a lila, a kék, a rózsaszín és a sárga szempillaspirál. Kék szemhez jól passzol a türkiz, a zöld és az élénkkék változat. Zöld szemhez tökéletes a lila, a smaragdzöld és az almazöld. Ha színes szempillaspirállal fested a pilláidat, érdemes kontrázni, azaz harmonizáló színű szemceruzával kiemelni a szempillatövet. Drámaiságát és vibráló hatását fokozhatod, ha még a vízvonaladat is kihúzod.

Csókos ajak nyáron is

Ajkad legyen vizesen csillogó, telt hatású. A legizgalmasabb a természetes hatás fokozására, ha vizes bázisú, könnyű textúrájú ajakfényt használsz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.