fashion week ruha minta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyáron jobban szeretjük a bájos kisruhákat, mint az év többi szakaszában: ezek a darabok tökéletesek munkába, de még a kerti partikba is. Idén a mintás holmik fénykorukat élik, válogass belőlük kedvedre a leárazások alkalmával!

Csak lazán!

Ugye tudod, hogy még mindig nagyon trendi a kisruha-edzőcipő kombó? A melegebb napokon kényelmes, gyógypapucsra hajazó lábbelikkel is viselheted őket: könnyűek, lengék, remekül működnek a kánikulában!

1. Promod 39,95 euró, 2. Bershka 6595 forint, 3. F&F 3490 forint, 4. ASIA Center Trend Six 4990 forint, 5. Springfield 29,90 euró

Life.hu-tipp

"Megagyalnám, aki ezt kitalálta!" - Hogy mit gondolnak a pasik 2015 nyári trendjeiről? ITT elolvashatod!

Valami elegáns

Maxiruha, miniruha - egy elegánsabb anyagból készült darabban te leszel a nyári esték sztárja! A farmerdzseki is kötelező darab, hiszen a laza és az elegáns párosítása nagyon trendi!

1. H&M 14 990 forint, 2. ASIA Center Trend Six 11 900 forint, 3. Mango 8995 forint, 4. ASIA center Trend Six 10 900 forint, 5. Zara 39,90 euró

Így viseld a mintás holmikat!

Virágok, trópusi motívumok, csíkok és etnó stílus - ITT korábban azt boncolgattuk, kihez milyen stílusú mintás ruhák illenek.

Pasiknak csipke, meg ami kell - hordhatatlanok a jövő évi férfikollekciók?http://www.life.hu/trend/20150624-ferfidivat-2016-tavasz-nyar-sokkolo-trendek.htmlMúlt héten percekig csak pislogtunk, miután az elejétől a végéig megnéztük a Burberry divatbemutatóján készült fotókat a jövő évi kollekcióról. Legfőképp a pasiknak szánt csipkeruhák sokkolták a szépérzékünket, de azzal nyugtattuk magunkat, hogy extrém trendek mindig is voltak és lesznek. A milánói divathéten azóta több nagy márka is bemutatta, mivel készül 2016 tavaszára, a fotókat elnézve azonban nem vagyunk túl bizakodóak. TrendAFPÁlomszép smink nyári estékre – hogyan készül 2015-ben?http://www.life.hu/trend/20150617-alomszep-esti-smink-nyari-estekre-hogyan-keszul-2015-ben.htmlKevés izgalmasabb dolog van a szépségápolásban a nyáresti sminkeknél: lehetnek színesek, ragyogóak, mindennek csakis a képzeleted szabhat határt. Larion Oscar sminkmester most bemutatja az idei nyár slágerét!TrendThinkstockKatalinéhoz hasonló ruhacsodában állt az oltár elé Svédország újdonsült hercegnéjehttp://www.life.hu/trend/20150614-osszehazasodott-karoly-fulop-sved-herceg-sofia-hellqvist-egykori-manokennel.htmlA hétvégén Svédországra figyelt a fél világ - a roppant jóképű Károly Fülöp ugyanis feleségül vette gyönyörű kedvesét, Sofia Hellqvist-et, akinek külsejével ellentétben a múltja azért nem teljesen makulátlan. De mit is kell tudnunk az újdonsült hercegnéról?Trend--Ikonikus ruhadarabok, amik évtizedek óta slágerek - mi a titkuk?http://www.life.hu/trend/20150610-ikonikus-ruhadarabok-amik-evtizedek-ota-slagerek-mi-a-titkuk.htmlTornacipő, farmer, pilótaszemüveg - ma már nemcsak a férfiak, de a nők számára is az alapruhatár kellékeit képezik ezek a darabok. De vajon miben rejlik a hihetetlen siker titka? 3 ikonikus márka biztosan tudja a titkot!Trend--3 alapdarab, ami nélkül nem indulhatsz el nyaralni http://www.life.hu/trend/20150615-3-alapdarab-ami-nelkul-nem-indulhatsz-el-nyaralni.htmlHa nem akarsz túl sokat pakolni a nyaralás előtt, és cipekedni sincs kedved, akkor maradj az alapdaraboknál - íme, 3 holmi, ami nélkül semmiképp se indulj el!TrendThinkstockVirágok, tollak, meg ami kell - az ascoti derbi legmerészebb kalapcsodáihttp://www.life.hu/trend/20150619-kalapok-az-ascoti-derbin.htmlTavaly a pávatollas és a virágos kalapok voltak a kedvenceink Ascotban, és a választék szerencsére idén is elég színesre sikerült. Mutatjuk is!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.