Alig ismerni rá Lilura - Melegítőben és smink nélkül partizik a műsorvezető

Forrás: Instagram/Lilu -
műsorvezető fesztivál Glastonbury Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilu Glastonburyben, a sztárok egyik kedvenc fesztiválján bulizik, ahol olyan kép készült róla, amelyen szinte felismerhetetlen. 

A mindig kifogástalan külsejű Lilu, aki jelenleg a Galstonbury-fesztiválon csapatja, smink nélkül és melegítőben bulizta végig az estét. A róla készül képen szinte felismerhetetlen a gyönyörű műsorvezető, aki még a Teletabikkal is összefutott a fesztiválon.

Forrás: Instagram/Lilu

Így csapatja Lilu a Glastonbury fesztiválonhttp://www.life.hu/bulvar/20150626-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-a-glastonbury-fesztivalon-bulizik.htmlLilu teljes gőzzel belevetette magát a fesztiválszezonba: már meg is érkezett Glastonbury-be, a sztárok kedvenc bulihelyére, ahol ő is átadta magát a fesztiválozós életérzésnek. TV + Bulvár--Shortban, bakancsban, smink nélkül fesztiválozik Liluhttp://www.life.hu/trend/20150626-lilu-smink-nelkul-shortban-bakancsban-fesztivalozik-a-glastonbury-fesztivalon.htmlA műsorvezető belevetette magát a nyári szezonba, ráadásul nem is akárhol: az angliai Glastonbury fesztiválon múlatja az időt.Trend--Ilyen bájos Lilu smink nélkül ishttp://www.life.hu/trend/20150612-lilu-smink-nelkul-ilyen-bajos.htmlLilu nagyon jól néz ki akkor is, amikor nem festi ki magát reggel. Ezt fénykép is bizonyítja.Trend--Figyelj jobban a bőrödre! Fényvédelem forró nyári napokonhttp://www.life.hu/trend/20150624-naptejek-faktorszamok-fenyvedelem-nyaron-mit-erdemes-hasznalni.htmlNyáron a bőrápolásra, különösen a fényvédelemre a szokottnál is jobban oda kell figyelni, hiszen a bőr nem felejt. Szó se róla, kell a testnek a D-vitamin, azt pedig biztosan tudod, hogy délelőtt 11-délután 3 között a napozást érdemes minimálisra csökkenteni, de ezen kívül vannak még más dolgok is, amikre figyelj oda, ha naptejet vásárolsz. TrendThinkstockDögösen buliznak a világsztárok a Glastonbury Fesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20150628-dogosen-buliznak-a-vilagsztarok-a-glastonbury-fesztivalon.htmlA vörös szőnyegen kevés lazaságot engednek meg maguknak a hírességek, a fesztiválokon azonban ők is lelazulnak kicsit. Vasárnap van a Glastonbury Fesztivál utolsó napja - lássuk, ki hogyan bulizott!TrendOrigoVoxpop utca embere téma: a VOLT Fesztiválhttp://www.life.hu/bulvar/20150618-voxpop-utca-embere-tema-a-volt-fesztival.htmlHogyan készülnek a fiatalok a VOLT Fesztiválra? Mi volt az eddigi legdurvább élményük, amit itt éltek át? És egyáltalán: be lehet itt csajozni? TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.