Az üvegcipellőre és a hercegre vágysz? Sminkeld magad Hamupipőkévé!

Hamupipőke átváltozás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamupipőke volt a kedvenc mesehősöd? Egy profi sminkes megmutatja, hogyan válhatsz olyanná, mint ő.

Kandee Johnson, aki rendszeresen hihetetlen átváltozásokat mutat be – legutóbb például azt prezentálta, hogyan sminkelheted magad Barbie babává –, ezúttal a Hamupipőke-sminket mutatja meg. Íme:

Melltartó nélkül mászkált Natalie Portmanhttp://www.life.hu/trend/20150630-natalie-portman-melttarto-nelkul-kinyult-feher-poloban-maszkalt.htmlKisfiával ment sétálni hétfőn a színésznő, aki virágos szoknyájához egy fehér, kinyúlt pólót vett fel. A melltartó viszont kimaradt a reggeli öltözködésnél.TrendOrigoEjha! Hihetetlenül szexi nő lett a Harry Potter varázslótanoncábólhttp://www.life.hu/trend/20150629-afshan-azad-a-harry-potter-padma-patilja-gyonyoru-no-lett.htmlNeville Longbottom után újabb Roxfortos növendékről derült ki, hogy milyen jót tett neki a felnőtté válás.Trend--Habkönnyű nyári smink forró napokrahttp://www.life.hu/trend/20150625-habkonnyu-nyari-smink-forro-napokra-larion-oscar-tippjei.htmlAttól még, hogy nyár van, nem kell lemondanod a sminkelésről - Larion Oscar most bemutatja kedvenc, habkönnyű nyári sminkjét!TrendThinkstockFigyelj jobban a bőrödre! Fényvédelem forró nyári napokonhttp://www.life.hu/trend/20150624-naptejek-faktorszamok-fenyvedelem-nyaron-mit-erdemes-hasznalni.htmlNyáron a bőrápolásra, különösen a fényvédelemre a szokottnál is jobban oda kell figyelni, hiszen a bőr nem felejt. Szó se róla, kell a testnek a D-vitamin, azt pedig biztosan tudod, hogy délelőtt 11 és délután 3 között a napozást érdemes minimálisra csökkenteni, de ezen kívül vannak még más dolgok is, amikre figyelj oda, ha naptejet vásárolsz. TrendThinkstockMegtaláltuk a világ legstílusosabb testvérpárjáthttp://www.life.hu/trend/20150629-a-vilag-legjobban-oltozott-es-legstilusosabb-testverparja-emmerson-es-hudson.htmlIsmerd meg Emmersont és Hudsont, akiknek Instagram-profiljáért már milliók rajonganak a tengerentúlon!TrendOrigoNézd meg, ki miben bulizott a BET Awards-gálán!http://www.life.hu/trend/20150629-bet-awards-2015-ezekben-a-ruhakban-vonultak-a-vilagsztarok.htmlA gálát 2001 óta rendezik meg, és célja a feketék és egyéb kisebbségek ünneplése a zene, a színjátszás, a sportok területén. Természetesen idén is számtalan világsztár tette tiszteletét az eseményen – mutatjuk is, ki mit viselt ezen a jeles napon. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.